Güder, gençlerle buluştu

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında Malatya Birlik Vakfı’nın genç üyeleri ile Tarihi Tahtalı Hamam Müzesi’nde bir araya gelerek, gençlere aşure ikramında bulundu.

Haberde İnsan 21.08.2021 11:40:01 0
Güder, gençlerle buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.08.2021 11:40

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında Malatya Birlik Vakfı’nın genç üyeleri ile Tarihi Tahtalı Hamam Müzesi’nde bir araya gelerek, gençlere aşure ikramında bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında Malatya Birlik Vakfı’nın genç üyeleri gençlerle bir araya gelerek, sorularını cevapladı ve geleceğe dair fikirlerini aldı. Türkiye’nin ve Battalgazi’nin geleceği olan gençlerle fikir alışverişinde bulunan Başkan Güder, gençlerin merak ettikleri soruları da cevapladı. Tarihi Tahtalı Hamam Müzesi’nde samimi bir ortamda yapılan programı, Battalgazi Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla hazırlanan Aşure ikramıyla son buldu.

Battalgazi Belediyesi Başkanı Osman Güder’in ilçede gençlere ayrı bir parantez açtığının altını çizen Malatya Birlik Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Sami Aydın, “Öncelikle bu güzel programı hazırlayan Battalgazi Belediyemize ve gençlere ayrı bir önem veren Başkanımız Osman Güder’e teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm halkımızın muharrem ayını ve aşure gününü kutluyorum. Bugün başkanımız ile sohbet ettik, gençlik olarak taleplerimizi ilettik. Çok güzel bir program oldu. Biz gençlik olarak, 80 yıllarda sıkıntılı dönemi yaşayan idealist geçlerin hazırladığı bu güzel ortamın tadını çıkartan bir gençliğiz. İnşallah bizler bu gençliğimizi bir arada tutacağız” şeklinde konuştu.

“Gençlerimiz ile aşure tadında bir program yaptık”

Battalgazi’de gençlerle aşure tadında bir buluşma gerçekleştirdiklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bugün Battalgazi’mizin geleceği gençlerimiz ile aşure tadında bir program gerçekleştirdik. Onlarla sohbet ettik, fikirlerini aldık. Ben her platformda gençlerimizi çocuklarımızı ve evlatlarımız önemsediğimi ifade ediyorum. Battalgazi ilçemiz gençliğin ziyadesi ile fazla olduğu bir ilçe. Bizler sürekli evlatlarımızla bir araya gelerek onların fikirlerini alıyoruz, onlara tecrübelerimizi aktarıyoruz, buluşmalarımıza da her zaman devam edeceğiz. Bizim amacımız; yerel yönetimler olarak gençlerimiz geleceğe en güzel şekilde hazırlamaktır. Malumunuz son iki buçuk yılda milyonluk gençlik yatırımlarımızı ilçemizle buluşturduk. Yapımı devam eden birçok gençlik yatırımımız var. Günümüz Türkiye’sinde gençlerimiz birçok imkana sahip. Biz istiyoruz ki bu imkanlar gençlerimiz üzerinde olumlu etkiler bıraksın. Cumhurbaşkanımızın taşımış olduğu bayrağı, gençlerimiz devir alsınlar ve daha güzel yerlere taşısınlar. Yerel yönetimler olarak Battalgazi’mizde gençlerimizin imkanları ve olanakları maddi ve manevi ihtiyaçlarını giderme noktasında her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizler, her daim gençlerimizin emrine amadeyiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş Gençlerbirliği U-16’da bölge şampiyonu oldu


Van Spor

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ