GSİM’de normalleşme değerlendirmesi

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ FUAT TAŞKESENLİGİL

Haberde İnsan 22.06.2020 14:46:26 0
GSİM’de normalleşme değerlendirmesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.06.2020 14:46

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, normalleşme süreci ile birlikte spor, gençlik faaliyetleri, yurt hizmetlerini ve tesis inşaat çalışmalarını değerlendirdiklerini söyledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de can kayıplarına neden olan Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle uzun bir süre haftalık olağan toplantılarını yapamayan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ülkemizin normalleşme sürecine girmesi ile birlikte yeniden olağan toplantılarını yapmaya başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil başkanlığında yenilenen toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda GSİM’nin normalleşmenin ardından yaptığı faaliyetler masaya yatırıldı. Kentte insan odaklı hizmet veren kurumlardan biri olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Covid-19 sürecinin ardından sporda, gençlik faaliyetlerinde ve yurt hizmetleri ile tesisleşme konularında yaptıkları ve yapacakları çalışmaları masayı yatırdı. Yurt Hizmetleri Müdürü Birol Dönel ile GSİM Şube Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Taşkesenligil, “Malum olduğu üzere Korona virüs salgını nedeniyle uzun bir süre yüz yüze yaptığımız toplantıları gerçekleştiremiyorduk. Ancak online sistemle ve cep telefonu aracılığı ile ya da bireysel olarak ikili görüşmeler yapabiliyorduk. Pandemi sürecinin ardından bugün ilk kez şube, ilçe ve yurt müdürlerimizle toplu halde toplantı gerçekleştirerek bir durum değerlendirmesi yaptık. GSİM olarak inşaat halindeki tesislerimizde inşaat çalışmalarına hız verdik. Şu anda Yeni yapılan Sporcu Eğitim Merkezi inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İlçelerimizde yapımına devam ettiğimiz halı sahalarımızda çalışmalar sürüyor. Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı için Öğrenci Yurtlarımızı yeniden dizayn ediyoruz. Covid-19 sürecinde özellikle gençlik merkezlerimizde siperli maske üretimi nedeniyle yoğun bir çalışma sürecini geride bıraktık. Yurtlarımız da karantina sürecinde yurt dışından gelenlere en iyi şekilde hizmet ulaştırdık. İnşallah bu normalleşme süreci ile birlikte çalışmalarımıza ve faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ‘Spor Her Yerde’ Projesi ile üç haftadır şehrin muhtelif meydanlarında spor branşlarında sosyal mesafe kurallarına da uyarak spor gösterileri yaptıklarını ifade eden Taşkesenligil, “Bu projemiz ile Erzurum’da normalleşme sürecine katkı sunduğumuza ve insanlarımıza bir nebze olsun moral aşıladığımıza inanıyorum. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığımız öncülüğünde Korona virüs sürecinde balkonlarda vatandaşlarımıza spor yaptırarak, hareket etmelerine vesile olduk. 65 yaş üstündeki vatandaşlarımız ile şehit ailelerine kendi izin günlerinde ‘Şehirler Kültürler ve Yaşlılarımız’ projemiz ile ilimizin tarihi turistik ve spor tesislerini gezdirdik. Abdurrahman Gazi Türbesi ile Tabyalarımızı gezdirdik. Şehitlikleri ziyaret etmelerini sağladık” şeklinde konuştu.

Bu arada Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil Başkanlığında yapılan toplantıya katılan müdürler maske takarak toplantıyı takip ederek, görüşlerini belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Erzurumspor FK: 1


Van Spor

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ