Gençlik Haftası dolu dolu geçecek

Malatya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yıldönümü nedeniyle 'Gençlik Haftası' açılışı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Haberde İnsan 16.05.2022 11:31:02 0
Gençlik Haftası dolu dolu geçecek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.05.2022 11:31

Malatya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yıldönümü nedeniyle "Gençlik Haftası" açılışı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

"Gençlik Haftası" açılışı nedeniyle Fırat Gençlik Merkezinden Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Daha sonra Atatürk Anıtı önünde haftanın açılış töreni yapıldı. Törene, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, şube müdürleri, antrenörler, sporcular, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anıta çelenk sunma töreni sonrasında, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan bir konuşma yaptı. Kayhan, hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi aktardı. Kayhan, ‘’Her yıl ülkemizde büyük bir coşkuyla kutlanan, Gençlik Haftası, Malatya Valiliği koordinesinde ilimizde başlamıştır. Gençlik Haftası Programımızın ilk etkinliği olan gençlik yürüyüşü ile gençlerimizle birlikte spor yaparak tören alanımıza geldik. Atatürk anıtına çelenk sunumumuz sonrası gençlerimiz hemen harekete geçerek sportif bir etkinliğe imza atacaklar” ifadelerini kullandı.

Kayhan, “Spora verdiğimiz önem kadar sanata da önem vermek bize miras bırakılan bu ülkenin, bu güzel vatanın olmazsa olmazıdır. Bu sebeple de halk oyunlarımızı her sene açılışımızda değerli gençlerimizle ve halkımızla buluşturuyoruz. Hafta boyunca yapılacak olan sportif müsabakalarla, gençlik merkezlerimizdeki etkinliklerle, konserlerimizle, sergilerimizle, şölen havasında hafta boyunca devam edecektir. Gençlik Haftasında bu yıl birbirinden farklı ve eğlenceli sportif ve kültürel etkinliklerimiz olacaktır. Hokey, Badminton, Oryantiring, Tenis, Masa Tenisi, Okçuluk, Halter, Eskirim, Satranç, Atletizm, Dart, Futbol, Bocce, Wushu, Bilardo Müsabakaları, Levent Vadisinde Doğa Yürüyüşü, Bisiklet Turu, Tiyatro, Sergiler, Gençlerle şehir Turu, Gençlerimizle beraber Bayrak yürüyüşü, Mehteran gösterisi, Üniversite Öğrenci Yurtlarımızda Müzik etkinlikleri, Nemrut gezisi gibi sayamadığımız birçok etkinlikle dolu dolu geçireceğiz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kampüsümüzde ki Merkez Spor Salonunda büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Sevgili gençler sporda, sanatta, bilimde, teknolojide, ekonomide, ahlakta ve insanlıkta örnek bir toplum olma hedefimize ulaşmak için her koşulda yılmadan yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

Kayhan’ın konuşmasından sonra halk oyunları gösterileri ile Atatürk Anıtı önündeki tören sona erdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yıldönümü nedeniyle düzenlenen "Gençlik Haftası" etkinlikleri 21 Mayıs’a kadar sürecek.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ