Gençler kemandan ‘feyza’lıyor

Genç Eğitimci Feyza Kızıloğlu, Atatürk Üniversitesi, ETÜ ve daha bir çok ok okuldan gelen kursiyerlere keman eğitimi veriyor. Kızıloğlu, konser hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

Haberde İnsan 17.01.2022 11:24:09 0
Gençler kemandan ‘feyza’lıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.01.2022 11:24

Genç Eğitimci Feyza Kızıloğlu, Atatürk Üniversitesi, ETÜ ve daha bir çok ok okuldan gelen kursiyerlere keman eğitimi veriyor. Kızıloğlu, konser hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi’nin müzik salonlarında haftanın yedi günü keman sesi yankılanıyor.

Genç Eğitimci Feyza Kızıloğlu, haftanın her günü gençlere keman eğitimi veriyor. Düzenlenen keman kursuna Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi ve daha bir çok okuldan kursiyer Feyza Kızıloğlu yönetiminde yapılan keman eğitimine katılıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi’nin destekleriyle gerçekleştirilen keman kurslarında eğitim gören gençler konser vermeye hazırlanıyor.

Keman Kursu eğitmeni Feyza Kızıloğlu, Yakutiye Gençlik Merkezi’nde bir yıla yakın süredir keman eğitimi verdiğinin altını çizerek, “Bu kursumuza 100 dolayında kursiyer katılıyor. Haftanın yedi günü eğitim veriyoruz. Kursumuza 5.5 yaşındaki minik bir çocuk da katılıyor. 32 yaşındaki bir yetişkin de iştirak ediyor. Kurslarımız çok keyifli. Ben de bu arkadaşlarımıza keman eğitimi verdiğim için mutluyum” diye konuştu.

Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz’ında çalışmaları izlediği ve destek verdiği keman kursunda haftanın yedi günü gençlik merkezinin müzik salonları keman sesiyle yankılanıyor. Gençlerin keman kurslarına yoğun bir ilgi gösterdiğini vurgulayan Feyza Kızıloğlu, “Şu an kursumuz son sürat devam ediyor. İnşallah kursumuzu Nisan ayında vereceğimiz konserle taçlandıracağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ