Genç ve yaşlı vatandaşlar tarihi mekanları gezdiler

Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi bir ilke daha imza attı. ‘İki Kuşak Tek Yol’ sloganıyla İki kuşağı buluşturan Gençlik Liderleri, genç ve yaşlı vatandaşlara tarihi mekanları ve atlama kulelerini gezdirdi.

Haberde İnsan 6.12.2021 13:15:43 0
Genç ve yaşlı vatandaşlar tarihi mekanları gezdiler
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.12.2021 13:15

Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi bir ilke daha imza attı. ‘İki Kuşak Tek Yol’ sloganıyla İki kuşağı buluşturan Gençlik Liderleri, genç ve yaşlı vatandaşlara tarihi mekanları ve atlama kulelerini gezdirdi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi ‘5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’ münasebetiyle bir ilki imza attı. ‘İki Kuşak Tek Yol’ sloganıyla yola çıkan Yakutiye Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri, gönüllü gençler ile yaşlı vatandaşları buluşturarak tarihi bir gün yaşamalarını sağladı. Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören gönüllüler grubu Hilalkent Müderris Ahmet Efendi Camii’ne buluştukları yaşlı vatandaşlar ile birlikte sohbet etti. Gençler daha sonra vatandaşlar ile birlikte Abdurrahmangazi Türbesini ve Karskapı Şehitliğini ziyaret ederek Atlama Kulelerini gezdi. Yakutiye Gençlik Merkezi’nde ebru sanatının yapılışını izleyen iki kuşak, ok atmayı da ihmal etmedi.

Hilalkent Müderris Ahmet Efendi Camii Dernek Başkanı Avni Morkoç, “Ülkemizin geleceğini olan gençlerle bizi bir araya getirerek iki kuşağın birbirini anlamasını tanımasını sağladığı için Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Birdal Öztürk nezdinde , Gençlik Hizmetleri Müdürü Muammer Aydın ile Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürümüz Zülküf Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hayatlarında ilk kez Abdurrahmangazi Türbesine çıkan Üniversiteli gençler, türbeden çok etkilendiklerini ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ