Forum Erzurum Outlet’de öğrencilere destek veren anlamlı etkinlik

Şehrin ve bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Forum Erzurum AVM ve Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi iş birliği ile 3-6 yaş grubu çocukların kullanımına uygun tasarımlardan oluşan birbirinden iddialı projeler yarışt?

Haberde İnsan 10.06.2022 16:04:15 0
Forum Erzurum Outlet’de öğrencilere destek veren anlamlı etkinlik
Tarih: 01.01.0001 00:00

Şehrin ve bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Forum Erzurum AVM ve Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi iş birliği ile 3-6 yaş grubu çocukların kullanımına uygun tasarımlardan oluşan birbirinden iddialı projeler yarıştı.

Juri üyelerini; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Süleyman Toy, AVM müdürü Hakan Karadan, Doç. Dr. Fatma Zehra Çakıcı, Doç Dr. Doğan Dursun, Doç Dr. Filiz Tavşan, Dr. Öğr. Üy. Serkan Sipahi, Dr. Öğr. Üy. Firdevs Kulaktorun, Dr. Öğr. Üy. Çağrı Uludüz, Arş. Gör. Alper Torun, ve Arş.Gör İrem Cansu Yalçın’ın oluşturduğu Stüdyo 2 dersi çerçevesinde gerçekleştirilen 20 öğrencinin dahil olduğu proje sunumlarında birbirinden inovatif fikirler beğenilere sunuldu.

Projeler arasında 1. olan öğrenci Ömer Muhtar Tirakioğlu 1000 TL , 2. Olan Eray Topal 750 TL ve 3. Olan Tahsin Çelik 500 TL yüklü Forum Erzurum Param Card ödülünün sahibi oldu.Ödüller Forum Erzurum AVM’de düzenlenen ödül töreni ile verildi.

Daha sora projedeki eserler ziyaretçiler için sergi alanında beğenilere sunuldu.

Forum Erzurum AVM yönetimi yıl içerisinde bu tür projelere yer vererek öğrencilerin gelişimlerinde katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem