Evi yıkılın vatandaşın inşaata yaşam mücadelesi

HAKKARİ’DE MEYDANA GELEN KAR YAĞIŞI VE KARLARIN ERİMESİYLE BİRLİKTE EVİNİN DUVARLARI TAHRİP OLAN KOÇ AİLESİ İNŞATTA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR.

Haberde İnsan 13.03.2020 13:40:30 0
Evi yıkılın vatandaşın inşaata yaşam mücadelesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari’de meydana gelen kar yağışı ve karların erimesiyle birlikte evinin duvarları tahrip olan Koç ailesi inşatta yaşam mücadelesi veriyor.

Hakkari Gopsi TOKİ mevkiinde ikamet eden 8 nüfuslu Nedim Koç isimli vatandaşın evi kar yağışı ve akabinde karların erimesiyle birlikte duvarlarında çatlamalar meydana geldi. Evin çökme tehlikesine karşı evlerini boşaltıp yakınlarındaki bir inşaata yerleşen Koç ailesi burada zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Durumu öğrenen Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekibi hemen harekete geçti. Ekipler Koç ailesinin evinde incelemelerde bulunarak valiliğin aileye ilk etapta bir miktar nakdi para yardımında bulundu. Koç ailesi ise, valilikten 2 bin 500 TL nakit desteği aldıklarını belirterek, evlerinin inşası ve evin giderleri için yetersiz olduğunu, hayırsever vatandaşların desteğini beklediklerini belirttiler.

Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkan Recep bozkurt ise, Koç ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını ve Kızılay oyarak kendilerine ayni ve nakdi yardımda bulunacaklarını söyledi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem