Erzurumlu kuaför Türkiye ikincisi oldu

Erzurumlu kuaför ‘Türkiye’nin en iyi kuaförü sen misin?” yarışmasında ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Haberde İnsan 10.12.2021 09:22:56 0
Erzurumlu kuaför Türkiye ikincisi oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.12.2021 09:22

Erzurumlu kuaför ‘Türkiye’nin en iyi kuaförü sen misin?” yarışmasında ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Erzurum’un Palandöken ilçesinde 15 yıldır kuaförlük yapan Faruk Durmuş, Antalya’da düzenlenen ‘Türkiye’nin en iyi kuaförü sen misin?” yarışmasında, erkek saç kesimi ve renklendirme kategorisinde Türkiye ikincisi olarak kupa kazandı.

Durmuş, “Başarı azim gerektirir azim ise irade ister bazı hedefler başarısız olmaya da değer gerçek başarı başarısız olma korkusunu yenebilmektir” dedi.

CMC CAT Dünya Kuaförleri Konfederasyonun düzenlediği Golden Hair Türkiye’nin en iyi kuaförü sen misin yarışmasında 2021 Türkiye’nin en iyi kuaförü erkek saç kesim ve renklendirme de Türkiye 2.’si olmayı başaran Faruk Durmuş, 60 erkek kuaförünün katıldığı yarışmada önemli bir başarıya imza attı.

Kuaför Faruk Durmuş Erzurum’a 2’cilik madalyası ve kupası ile dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Ben Faruk Durmuş, Erzurum 1981 doğumluyum, mesleğe 1998 yılında başladım. O yıllarda bu mesleğe neden başladım ve bunu yapabilir miyim diye kendime de sordum, hatta bu mesleği benimsemedim bile, her gücen gün mesleğimi sevmeye başladım ve bundan sonra bu mesleği en iyi şekilde icra etmeliyim diye kendime söz verdim. Bu mesleği bana sevdiren ustalarıma ve meslektaşlarıma çok teşekkür ederim. Kendimi geliştirdikçe Federasyonun organize ettiği yarışmalara katılmaya başladım.

Antalya Manavgat’ta 28 Kasım 1 Aralık 2021 tarihleri arasında organize edilen 4 gün süren Türkiye’nin en iyi kuaförü sen misin yarışmasına katıldım. Yarışmada erkek saç kesimi ve saç renklendirme dalında halk oylaması sonucu ilk 5’e girmeyi başardım, 30 Kasım 2021 tarihinde Türkiye’nin en iyi kuaförü sen misin yarışmasında bu sefer Türkiye 2.’si oldum. Yarışmada Erzurum’a kupa ve madalya kazanmış oldum. Böyle ödüller aldıkça mesleğime olan sevgim bir kat daha artmaya başladı. Kuaför olarak mesleğe yeni başlayan veya mesleğini icra edenlere naçizane tavsiyem şudur ki, altın mesleği taşıyorsunuz, mesleğinizi severek yapın, mesleğe yeni başlamak isteyen olursa bizlerin kapısı her zaman açıktır, eğitimli bir mesleği yapmak daha güzel olur” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

Erzincanlı yıldız güreşçilerden Rize’de üç şampiyonluk


Van Spor

Sekmen’den şampiyona kutlama


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 0 - Bursaspor: 1


Van Spor

Kars’ta Yeşilay Haftası’na özel satranç turnuvası yoğun ilgi gördü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ