Erzurum’da “Dünya idari personeller günü” paneli

Dünya’nın çeşitli ülkelerinde her yıl Nisan ayının son Çarşamba günü “Dünya Sekreterler Günü” olarak kutlanıyor.

Haberde İnsan 19.05.2022 14:01:05 0
Erzurum’da “Dünya idari personeller günü” paneli
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.05.2022 14:01

Dünya’nın çeşitli ülkelerinde her yıl Nisan ayının son Çarşamba günü “Dünya Sekreterler Günü” olarak kutlanıyor.

Sekreterler Günü veya Yönetici Asistanları Günü olarak da bilinen İdari Personeller günü, sekreterlerin, yönetici asistanların, kişisel asistanların, resepsiyonistlerin, müşteri hizmetleri temsilcilerinin ve diğer idari destek personelinin çalışmalarını tanıtıyorlar. Bu bağlamda Atatürk Üniversitesi Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Öğr. Gör. Hüriye Subaşı, Öğr. Gör. Ahmet Lütfü Berkli ile Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencileri Nuran Öneş, Beyzanur Demircan, Ece Kırmaç, Kader Ateş, Esengül Baytok, Oğuzhan Güleç, Nazlıcan Aytekin tarafından Atatürk Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin destekleriyle “Dünya İdari Personeller Günü Paneli” organize edildi.

2022 yılı Ramazan ayının Nisan ayına denk gelmesi nedeni ile 18 Mayıs 2022 tarihinde arasında Atatürk Üniversitesi Rektörlük Mavi Salon’da panel gerçekleştirildi.

Düzenlenen panele Erzurum Valiliği Protokol Şube Müdürü Yunuz Aktürk, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Halkla İlişkiler Müdürü Ali Çelik, Atatürk Üniversitesi Etkinlik ve Organizasyon Birim Müdürü Doç. Dr. Sait Sinan Atılgan, Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürü Bünyamin Tankut Keskin, Kars Sapran Deluxe Otel Genel Müdürü Fatih Uçar konuşmacı olarak katıldı.

Sektörde aktif görev alan panelistler ile Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencileri bir araya getirilmiş, bu vesileyle düzenlenen panel bilimsel bir etkinlik olmanın ötesinde sektördeki uygulayıcılar ve geleceğin yönetici asistanlarının etkileşime girmelerine zemin hazırlayan, uygulayıcıların tecrübelerini verimli bir şekilde aktarmalarına olanak tanıyan önemli bir organizasyon oldu.

Ayrıca, davetli konuşmacıların ve öğrencilerin katılımı ile sektörle eşgüdümlü bir eğitim ortamı sağlama, sektör ile meslek yüksekokulları arasındaki diyaloğu güçlendirme misyonunu yerine getirmede de önemli bir adım atıldı.

Panelin açılış konuşmaları, Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yusuf Akan ve Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Öğr. Gör. Ahmet Lütfü Berkli tarafından yapılırken panel moderatörlüğünü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Öğr. Gör. Hüriye Subaşı yaptı.

Panel sonrasında panelistlere plaketleri Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özer, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Yusuf Akan, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Abdülkadir Kan, Teknik Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ebru Bozkurt, Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem TOpcuoğlu tarafından verildi.

Panel düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Spor yöneticiliği programı, Sporak tarafından akredite edildi


Van Spor

TFF'nin Hakem Krizi Kararı: Yabancı Hakem Yerine, Yerli ve Ahlaklı Hakemlik Vurgusu


Van Spor

Romanya’dan Malatya’ya şampiyonluk geldi


Van Spor

Kulaçlar Gazze için atıldı


Van Spor

Berçelan’dan Zap Vadisi’ne doğa yürüyüşü


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ