Erzincan’ın turizm ve doğa potansiyeli masaya yatırıldı

Erzincan’ın doğa ve turizm potansiyeli masaya yatırıldı.“Erzincan Turizm ve Doğa Sporları Çalıştayı’nın’’ ikinci gününde doğa ve turizm temsilcileri çalıştayda bir araya geldi.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un k

Haberde İnsan 12.02.2019 09:43:39 0
Erzincan’ın turizm ve doğa potansiyeli masaya yatırıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.02.2019 09:43

Erzincan’ın doğa ve turizm potansiyeli masaya yatırıldı.

“Erzincan Turizm ve Doğa Sporları Çalıştayı’nın’’ ikinci gününde doğa ve turizm temsilcileri çalıştayda bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımı ile açılışı yapılan “Erzincan Turizm ve Doğa Sporları Çalıştayı” ikinci gününde Erzincan Valisi Ali Arslantaş öncülüğünde devam etti. Hilton Oteli’nde devam eden Turizm ve Doğa Sporları Çalıştayı’nda bir araya gelen doğa ve turizm temsilcileri Erzincan’ın doğa ve turizm potansiyelini masaya yatırdılar.

Vali Ali Arslantaş, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan’daki doğa ve turizm alanında faaliyet gösteren dernek ve kulüp temsilcileri ile davetlilerin katıldığı “Erzincan Turizm ve Doğa Sporları Çalıştayı” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katıldığı tren yolculuğunda elde edilen verilerin sunumu ile başladı.

Çalıştay öncesi yapılan sunumların ardından konuşma yapan Vali Arslantaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katıldığı trenle doğa gezisinin verimli geçtiğine işaret ederek, Erzincan’ı eşsiz tabiatıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerek turizm sektöründe de hak ettiği noktalara ulaşması için hep birlikte çalışılması gerektiğini vurguladı.

Konuşmasını sürdüren Vali Arslantaş, “Bu çalıştayda ki beklentilerimiz; herkes faaliyet gösterdiği alanında fikirlerini ortaya koymaktır. Örnek verecek olursak; bir yarışma yapıyoruz fakat sporcunun giyinebileceği bir tesisimiz bulunmuyor. Bu durumdan yola çıkarak altyapıda neler yapmamız gerektiğini hep birlikte ortaya çıkaralım. Doğa sporlarının altyapısına katkı sağlayan özellikle bu işi takip eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Sinan Aksu Bey’e teşekkür ediyorum. Sağlayacağınız katkı ve katılımlarınızdan dolayı herkese ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından rafting, kano, off-road, atlı safari, yamaç paraşütü, motocross, dağ bisikleti ve daha birçok doğa sporunun yer aldığı başlıklar altında guruplar oluşturularak, katılımcılar fikirlerini masaya yatırdı. Vali Ali Arslantaş, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, çalıştay sırasında masaları gezerek katılımcılardan fikir alış verişinde bulundular.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ