Doğa Koleji şampiyonluklara doymuyor

Erzincan Doğa Koleji öğrencileri, il genelinde yapılan turnuvalardan derece ile döndü.Yüksek motivasyonlu, güçlü, girişimci bireyler yetiştirmek gayesiyle yola çıkan Doğa Koleji beden eğitimi öğretmenleri, emeklerinin karşılığını a

Haberde İnsan 7.05.2019 13:18:18 0
Doğa Koleji şampiyonluklara doymuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan Doğa Koleji öğrencileri, il genelinde yapılan turnuvalardan derece ile döndü.

Yüksek motivasyonlu, güçlü, girişimci bireyler yetiştirmek gayesiyle yola çıkan Doğa Koleji beden eğitimi öğretmenleri, emeklerinin karşılığını aldı. 2018-2019 dönemi ikinci yarısında il genelinde artan sportif faaliyet ve yarışmalar ile öğrenciler birçok farklı kategoride farklı dereceler alarak, başarılara imza attılar.

Okul sporları okçuluk kategorisinde Zümra Koç, Erzincan il birincisi olurken okul sporları Yüzme Yıldızlar kategorisinde Koray Özdemir: 50 metre serbest, 50 metre sırt,100 metre sırt, 200 metre sırt stillerinde il birincisi, İrem Arıoğlu: 50 metre serbest stilde il birincisi, 50 metre sırt stilinde il ikincisi, 50 metre kurbağa stilinde il üçüncüsü, Selin Aktaş: 50 metre sırt,100 metre sırt, 50 metre kurbağa, 100 metre kurbağa stillerinde il birincisi olarak okullarını en iyi şekilde temsil ettiler.

Doğa Koleji Okul Sporları B Genç Erkek Basketbol Takımı, il birincisi olarak gelecek turnuvaların adeta önünü açtı. Erzincan Okul Sporları Basketbol Minik Karma kategorisinde, Doğa Koleji öğrencileri birinci olarak şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadılar. Okul Sporları Minikler Hentbol Müsabakasına katılan kız öğrenciler il birincisi olurken, erkek öğrenciler ise il ikincisi olarak okullarını en iyi şekilde temsil ettiler. Okul sporları Korfbol Gençler kategorisinde il üçüncüsü olan Doğa Koleji öğrencileri, kupayı hep birlikte kaldırdılar. Okullar arası satranç turnuvasına katılan Doğa Koleji öğrencilerinden Ahmet Burak Özdamar, Devrim Can Bakır, Çağan Irmak Yar ve Burak Emre Gündüz ise Erzincan Gençler Genel İl ikincisi oldular. Okul sporları B Genç Kız Voleybol Müsabakasında performans gösteren kız voleybol takımı ise il dördüncüsü olarak, derecede kalmayı başardı.

Erzincan il genelinde düzenlenen okullar arası Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvasında alınan derecelerde ise beşinci sınıf öğrencileri il üçüncüsü, altıncı sınıf öğrencileri il birincisi, yedinci sınıf öğrencileri il üçüncüsü, sekizinci sınıf öğrencileri il üçüncüsü, dokuzuncu sınıf anadolu lisesi (erkek) il birincisi, dokuzuncu sınıf fen lisesi (kız): il üçüncüsü, dokuzuncu sınıf fen lisesi (erkek): il üçüncüsü olarak okullarına ve ailelerine bu haklı gururu yaşattılar.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem