Denetimli serbestlik yükümlüleri şehitliğe karanfil bıraktı

Erzincan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Denetimli Serbestlik yükümlülerince Erzincan Garnizon Şehitliği’nde dualar edilip mezarlara karanfil bırakıldı.

Haberde İnsan 15.07.2021 11:17:51 0
Denetimli serbestlik yükümlüleri şehitliğe karanfil bıraktı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.07.2021 11:17

Erzincan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Denetimli Serbestlik yükümlülerince Erzincan Garnizon Şehitliği’nde dualar edilip mezarlara karanfil bırakıldı.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri çerçevesinde merkezde bulunan Garnizon Şehitliği’ne Denetimli Serbestlik yükümlüleri tarafından karanfil bırakıldı. Yapılan etkinlikte şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “15 Temmuz 2016 tarihinde ülke olarak büyük bir kahramanlık destanı yazılmış, kahraman milletimizin ve güvenlik güçlerimizin direnişi ve katkılarıyla 15 Temmuz hain darbe girişimi bertaraf edilmiştir. Kahraman milletimizin hain darbe girişimi karşısında göstermiş olduğu mücadelenin ve demokrasi zaferinin beşinci yıl dönümü sebebiyle Erzincan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak şehitlerimizi anmak ve milletimizin demokrasiye olan inanç ve bağlılığını gelecek nesillere aktarabilmek amacıyla Denetimli Serbestlik yükümlüleri ile birlikte Erzincan Garnizon Şehitliği ziyaret edilmiş, şehitlerimizin mezarı başında dualar okunarak mezarlara karanfil bırakılmıştır.” denildi.

Öte yandan şehitlik ziyareti sonrası Erzincan Müftülüğü personeli Vaiz Aydın Öçalan tarafından ‘15 Temmuz Milli Birlik Günü, Şehitlik ve Vatan Sevgisi’ konusunda seminer düzenlendi.

Etkinliğe, Cumhuriyet Başsavcı Vekili İrfan Alper, Adalet Komisyonu Başkanı Halil Odabaş, Denetimli Serbestlik Müdürü Lütfullah Ateş, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli ve yükümlükte infaz gören Denetimli Serbestlik yükümlüleri katıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ