Degen, projelerini tamamlamak istiyor

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan kongrede yeniden olduğunu açıklayarak, başlattıkları hizmetleri tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Haberde İnsan 1.07.2021 09:43:38 0
Degen, projelerini tamamlamak istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.07.2021 09:43

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan kongrede yeniden olduğunu açıklayarak, başlattıkları hizmetleri tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı olarak iki dönemdir görev yapan ve önceleri tabela derneği konumundaki sivil toplum kuruluşunu Erzurum’da zirveye taşıdıklarını ifade eden Başkan Ahmet Degen, üyelerinin büyük desteği ile 3 Temmuz cumartesi günü yapılacak olan kongrede yine Başkanlığa aday olacağını açıkladı. Gerek bir önceki dönem ve gerekse pandemi olmasına rağmen bu dönem yaptığı çalışmalar ile emeklilerin sesi olan ve sorunların çözümünde büyük çaba sarf eden Ahmet Degen, görev yaptığı süre içerisinde bin üyesini konut sahibi yaptı.

Erzurum’un en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri konumuna getirdiği Türkiye Emekliler derneğinde hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkartan Başkan Degen, her kesimden takdir toplayan bir isim oldu. Daha önceleri sadece üyelerine kömür satışı yapan bir dernek olarak gösterilen Emekliler derneğini, yaptığı hizmetler ile saygın bir konuma getiren Ahmet Degen, özellikle konut projelerinde siyasiler ve belediye Başkanları ile birlikte büyük bir kaynaşma içerisine girerek gelecek aylarda yapılacak konutlardan da yine emeklilere kontenjan verilmesi noktasında büyük başarılara imza attı. Başkan Degen son olarak Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyareti sırasında da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmede emeklilere konut projesinde söz aldı.

Hafta sonu yapılacak olan kongrede yeniden başkanlığa aday olan Ahmet Degen, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizler daha öncede belirttiğimiz gibi koltukta oturmaya değil üyelerimize hizmet etmek için göreve talip olmuştuk. Yaptığımız işler ortada. 1000 üyemiz bugün bizim çalışmalarımız neticesinde sıcak yuva sahibi oldu. Ayrıca diğer hizmetlerde de emekli üyelerimizin yüzünü güldürdük. Heyecanımızdan ve şevkimizden hiçbir şey kaybetmeden yeniden göreve devam etmek için Başkanlığa yine adayım. Yönetimim ve ben önceleri varlığı ile yokluğu belli olmayan emekliler derneğini zirveye taşıdığımız için büyük gurur duyuyoruz. Bizlere her zaman destek veren emeklilerimiz başta olmak üzere Belediye Başkanlarımız ve siyasetçilerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ