Bulanık’ta şehit ailelerine bayram ziyareti

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eyyup Özkök ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Emre Beşik, beraberindekilerle şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Haberde İnsan 3.05.2022 17:10:52 0
Bulanık’ta şehit ailelerine bayram ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eyyup Özkök ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Emre Beşik, beraberindekilerle şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Er Hasan İrkoş’un ailesini ziyaret eden protokol, daha sonra Örenkent köyünde ikamet eden Şehit Er Yakup Mutlu’nun ailesini, Yoncalı beldesinde Şehit Seyithan Çiftçi’nin ailesi ve ilçe merkezinde ikamet eden Şehit Ferit Bulut’un ailelisi ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Şehit ailelerinin bayramını kutlayan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eyyup Özkök, "Bugün rengini şehitlerimizin mübarek kanından alan şanlı bayrağımızın gölgesinde millet olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak ve bayramlarımızı özgür ve huzurlu bir şekilde kutluyorsak bunu hayatlarının baharında fedai can eden aziz şehitlerimizin ve bu uğurda çarpışan kahraman gazilerimize borçluyuz. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Ramazan Bayramı dolayısıyla vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini evlerinde ziyaret ettik" dedi.

Terörle Mücadele, Vazife Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Tahsin Öndül ise “Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakarlıkların en büyüğünü yapmış olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Allah şehitlerimizin şefaatini üzerimizden eksik etmesin. Ruhları şad, makamları cennetin başköşesi olsun. Bu vesileyle kıymetli şehit ailelerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem