Bingöl’de itfaiyeciler bayram nöbetinde

Bingöl’de yangın, kaza gibi birçok olaya anında müdahale eden itfaiyeciler, bayramda da sevdiklerinden ayrı görevlerinin başında olmayı sürdürüyor.

Haberde İnsan 3.05.2022 09:49:57 0
Bingöl’de itfaiyeciler bayram nöbetinde
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.05.2022 09:49

Bingöl’de yangın, kaza gibi birçok olaya anında müdahale eden itfaiyeciler, bayramda da sevdiklerinden ayrı görevlerinin başında olmayı sürdürüyor.

Bingöl Belediyesi bünyesinde görevli İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı’nda da görevlerinin başında olmayı sürdürüyor. Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için 7/24 esasına bağlı olarak görev yapan itfaiyecilerin çoğu, bayramı sevdiklerin ayrı geçiriyor. Bayramda da mesaide olan bazı itfaiyeciler, sevdikleri eş, dost, arkadaşlarını da telefon ile arayarak bayramlarını kutluyor. İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 50 görevli personel, 6 yangına müdahale aracıyla kent merkezindeki birçok olaya müdahale ediyor.

Vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için görevlerinin başında olduklarını söyleyen İtfaiye Çavuşu Hamza Kurtaran, “Bayramda eşimizle, çocuğumuzla bayramlaştıktan sonra nöbetlerimize geldik Bingöl itfaiyesinde. Nöbetteyiz. 3 vardiya olarak çalışıyoruz ve her vardiyada 15 kişi bulunuyor. Yaklaşık 50 personelimiz var. Bayramda Bingöl’ümüzün, halkımızın güvenli bir şekilde geçirmesi için nöbetteyiz. İtfaiyemizde 6 yangın müdahale aracımız var. Bu araçlarımızla ilimizin her noktasında olaylara vaktinde, zamanında müdahale etmek için çalışıyoruz. Herhangi bir sıkıntımız yok bu noktada. Bingöl’ümüzün yangınlarda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için elimizden gelen gayreti gösteriyor, göstermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

İtfaiye eri Aydın Ayrancı ise “Tüm halkımızın, milletimizin bayramı mübarek olsun. Biz 7/24 görevimizin başındayız. Olabilecek bütün yangınlara karşı, kazalara karşı görevimizin başındayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ