Battalgazi’deki gençler için protokol

Battalgazi Belediyesi ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü” imzalandı. Protokolün kurumlar arası iş birliği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Battalgazi Beledi

Haberde İnsan 10.03.2022 11:39:38 0
Battalgazi’deki gençler için protokol
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.03.2022 11:39

Battalgazi Belediyesi ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü” imzalandı. Protokolün kurumlar arası iş birliği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kardeşliğimizin, birliğimizin ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz için ne yapsak azdır” dedi.

Battalgazi’de yaşayan gençlerin bilimsel, mesleki, kişisel, sosyal ve fiziki gelişimlerine, gönüllülük algılarının güçlendirilmesi ve toplumsal sorumluluklarının farkında olan bir birey yetiştirilmesine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi için Battalgazi Belediyesi ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonunda Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ın imzaladığı protokole göre, gençlere yönelik hizmet veren Battalgazi Belediyesine bağlı kurum ve tesislerde, eğitsel, sosyal, sportif ve sanatsal çalışmalar yapmak amacıyla Kütüphane, Kitap kafe, Gençlik Merkezi veya Gençlik Merkezi ofisi kurulacak. Gençlerin eğitimle edindikleri bilgi, beceri ve yetkinlikleri ile serbest zamanların, maddi ve manevi potansiyellerini sistemli bir şekilde sosyal sorunların çözümüne ve sosyal hizmetlerin sağlanmasına yönelmelerinin hedeflendiği protokolde, ilçedeki gençlere yönelik gönüllülük faaliyetleri de birlikte yürütülecek. İmzalanan protokolün iki kurum içinde hayırlı olmasını temenni eden Başkan Güder, protokolün kurumlar arası iş birliği açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

“Çok kapsamlı bir protokol imzaladık”

Gençlere yönelik çok kapsamlı bir protokolü Battalgazi Belediyesi ile imzaladıklarını belirten Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, “Battalgazi Belediyemiz ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında geleceğimiz ve gençliğimiz için ortak bir protokol düzenliyoruz. Bu protokollerin amacı öncelikle gençlerimiz olacaktır. Gençlerimize yapacağımız yatırımlar noktasında Battalgazi Belediyemiz ile ortaklaşa hareket edeceğiz. Başkanımız Osman Güder’e çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın gençlik yatırımları ve faaliyetlerinde çok büyük yatırımları ve hizmetleri olmuştur. İnşallah bundan sonrada bu hizmetler artarak devam edecektir. Protokolümüzün Battalgazi’mize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Gençlik yatırımlarında ciddi hizmetler ortaya koyduk”

Gençlerimizi geleceğe hazırlama noktasında Battalgazi’de büyük gayretler ortaya koyduklarının altını çizerek sözlerine başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Toplumumuzun önemli bir kısmını gençlerimiz oluşturuyor. Gençlerimizin toplumun yönlendirilmesinde önemli rol oynuyor. Battalgazi Belediyesi olarak bizlerinde ailelerimizin de tek bir amacı var; gençlerimizi geleceğe doğru ve emin adımlarla hazırlamak.

Battalgazi’de gençlik yatırımları anlamında ciddi hizmetler ortaya koyduk, koymaya da devam ediyoruz. Evlatlarımızın hem eğitim almaları hem de sporla ilgilenmeleri ayrıca bizi mutlu ediyor. Bizler sizin için her daim çalışmaya devam ediyoruz, edeceğizde. Sizleri seviyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak tüm gençlere dokunmaya, onlarla beraber olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızda 2021 yılından itibaren gençlik alanında ciddi yatırımlarda bulundu. Bizlerde yerel yönetimler olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tüm faaliyetlerine paydaş olduk. İlçemizde Gençlik Merkezleri açtık, futbol sahaları, voleybol ve basketbol sahaları açtık. Yüzme havuzumuzun çalışmaları devam ediyor. Gençlik merkezlerimizin sayısını daha da arttıracağız. 5 bin kişilik uluslar arası müsabakaların yapılabileceği kapalı spor salonunun yapımı devam ediyor. Bir yandan ilçemizin geleceğini inşa ederken diğer yandan da gençlerimizi geleceğe emin adımlarla hazırlıyoruz. Gençlik yatırımların baş mimarı olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Bakan Yardımcımız İhsan Selim Baydaş’a ve Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Bu protokolün de Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ