Battalgazi’de gençlik merkezleri artıyor

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede 6 gençlik merkezi bulunduğunu belirterek, bu sayının artması için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Haberde İnsan 22.04.2022 17:29:46 0
Battalgazi’de gençlik merkezleri artıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.04.2022 17:29

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede 6 gençlik merkezi bulunduğunu belirterek, bu sayının artması için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırat Gençlik Merkezindeki gönüllü gençlerle iftar programında bir araya geldi. İftar sonrası gençlerle çay sohbeti de gerçekleştiren Başkan Güder, onların geleceğe dair fikirlerini ve hedeflerini dinledi. Ramazan ayı boyunca toplumun tüm kesimleriyle iftar sofrasında buluşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu kez de Fırat Gençlik Merkezindeki gönüllü gençleri iftar sofrasında ağırladı. Battalgazi İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde düzenlenen iftar programının ardından gençler ile çay sohbeti de gerçekleştiren Başkan Güder, Ramazan ayının en hayırlı buluşmalarından birisini yaşadığını ifade etti. Gençlerin geleceğe dair fikirlerini ve hedeflerini dinleyen Başkan Güder, gençlerin Battalgazi’ye ve Türkiye’ye yönelik merak ettikleri soruları cevapladı. Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdül Kadir Duran’ın da katıldığı programda ilçedeki gençlik yatırımlarından bahseden Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak gençlere dokunmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

“Gençlerimizin hedefleri ve heyecanları var”

Toplumun her kesimine, her ferdine aynı anlayışla hizmet eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlere önemli tavsiyelerde bulunarak, şunları söyledi:

“Türkiye’nin aydınlık yarınları olan gençlerimiz bizim için her daim çok önemlidir. Gençlerimizin hayata dair hedefleri ve heyecanları var. Gençlerin bugünden geleceğe dair hedef koymaları ve o doğrultuda çalışmaları önemli. Geleceğin inşasında önemli roller üstleneceksiniz. Bizler sizlere daha güzel bir gelecek sağlamak adına gece gündüz çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemizde gençliğimiz adına önemli çalışmalar yaptık, büyük yatırımları sizlerin istifadesine sunduk. Yeterli mi? Sizlere yetmez. Şuanda bulunduğumuz yerde 6 adet gençlik merkezimiz var. Bu sayıyı arttırmak için çaba sarf ediyoruz. Yeter ki siz geleceğe emin adımlarla yürüyün, gerisini düşünmeyin. Hepinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Sizleri seviyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak tüm gençlere dokunmaya, onlarla beraber olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz. Duaların en çok kabul olduğu zamanlardan biri olan iftar vaktinde, sizlerin anne babasına ve ülkesine hayırlı birer evlat olmanız için dua ediyorum.”

“Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır”

Birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdül Kadir Duran, “Öncelikle bizimle burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberliğin simgesidir. Bu güzel ayda gençlerimize bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi artırmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile daha çok etkinlikler yapacağız. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ