Başkan Uçar, sağlıklı yaşam seferberliği başlattı

Göreve Geldiği İlk Günden İtibaren Hekim Olması Nedeniyle Spor Ve Hareketli Yaşama Yönelik Projeler Geliştireceklerini Vurgulayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Sözlerini Yerine Getirmeye Devam Ediyor.

Haberde İnsan 26.10.2019 15:50:26 0
Başkan Uçar, sağlıklı yaşam seferberliği başlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.10.2019 15:50

Göreve geldiği ilk günden itibaren hekim olması nedeniyle spor ve hareketli yaşama yönelik projeler geliştireceklerini vurgulayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, sözlerini yerine getirmeye devam ediyor.

Bu amaçla ilçesine bağlı 44 mahallede asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra özellikle gençlerin sağlıklı yaşamına yönelik başlattığı çalışmalarla adından söz ettiren Başkan Mahmut Uçar, Çiftlik Mahallesi’nde başlattığı çalışmaları tamamlayarak hizmete sundu.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Çiftlik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha ve çocuk parkının hizmete açılış töreninde yaptığı konuşmada sağlıklı yaşam vurgusu yaptı.

Başkan Uçar, “Bugün burada sentetik halı sahamızın açılışı yaptık. Mahalledeki gençlerimize hediye ettik. Diğer mahallelerimizde de seri şekilde devam edecek. Amaç sağlıklı bireyler” diye konuştu.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, “Sizler her şeyin en iyisine yayıksınız. Dr. Mahmut Uçar ile Yakutiye’nin de Erzurum’un da yeni bir başlangıçla yoluna devam edeceğine inanıyorum. Vizyonu çalışkanlığı insana dokunma duygusu ile bizimde arzu ettiğimiz gönül belediyeciliğinin örnek bir uygulamasını görüyoruz. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ile muhtarlar ve köy halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta Başkan Mahmut Uçar halı sahada gençlerle futbol oynadı.

Başlama vuruşunu Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın yaptığı maçta gençlere forma ve furtbol topu dağıtan ve onlarla futbol oynayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Başkanı Dr. Mahmut Uçar, gençlere hareketli yaşam, dengeli beslenme ve ağız ve diş bakımı hususlarında önemli tavsiyelerde de bulunmayı ihmal etmedi.

Açılış sonrası AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, mahalledeki çocuklarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirini birlikte okudu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ