Başkan Uçar, sağlıklı yaşam seferberliği başlattı

Göreve Geldiği İlk Günden İtibaren Hekim Olması Nedeniyle Spor Ve Hareketli Yaşama Yönelik Projeler Geliştireceklerini Vurgulayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Sözlerini Yerine Getirmeye Devam Ediyor.

Haberde İnsan 26.10.2019 15:50:26 0
Başkan Uçar, sağlıklı yaşam seferberliği başlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.10.2019 15:50

Göreve geldiği ilk günden itibaren hekim olması nedeniyle spor ve hareketli yaşama yönelik projeler geliştireceklerini vurgulayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, sözlerini yerine getirmeye devam ediyor.

Bu amaçla ilçesine bağlı 44 mahallede asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra özellikle gençlerin sağlıklı yaşamına yönelik başlattığı çalışmalarla adından söz ettiren Başkan Mahmut Uçar, Çiftlik Mahallesi’nde başlattığı çalışmaları tamamlayarak hizmete sundu.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Çiftlik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha ve çocuk parkının hizmete açılış töreninde yaptığı konuşmada sağlıklı yaşam vurgusu yaptı.

Başkan Uçar, “Bugün burada sentetik halı sahamızın açılışı yaptık. Mahalledeki gençlerimize hediye ettik. Diğer mahallelerimizde de seri şekilde devam edecek. Amaç sağlıklı bireyler” diye konuştu.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, “Sizler her şeyin en iyisine yayıksınız. Dr. Mahmut Uçar ile Yakutiye’nin de Erzurum’un da yeni bir başlangıçla yoluna devam edeceğine inanıyorum. Vizyonu çalışkanlığı insana dokunma duygusu ile bizimde arzu ettiğimiz gönül belediyeciliğinin örnek bir uygulamasını görüyoruz. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ile muhtarlar ve köy halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta Başkan Mahmut Uçar halı sahada gençlerle futbol oynadı.

Başlama vuruşunu Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın yaptığı maçta gençlere forma ve furtbol topu dağıtan ve onlarla futbol oynayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Başkanı Dr. Mahmut Uçar, gençlere hareketli yaşam, dengeli beslenme ve ağız ve diş bakımı hususlarında önemli tavsiyelerde de bulunmayı ihmal etmedi.

Açılış sonrası AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, mahalledeki çocuklarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirini birlikte okudu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ