Başkan Sekmen Karayazı’nın muhtarlarını konuk etti

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN, KARAYAZI İLÇESİNE BAĞLI MAHALLELERDE GÖREV YAPAN MUHTARLARI AĞIRLADI

Haberde İnsan 16.06.2020 12:32:17 0
Başkan Sekmen Karayazı’nın muhtarlarını konuk etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.06.2020 12:32

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “İlçelerimizde bir tek sorun bile kalmayıncaya kadar aşkla ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Karayazı ilçesine bağlı mahallelerde görev yapan muhtarları ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldiği muhtarlarla Karayazı ilçesine yönelik olarak yapılacak hizmet ve yatırımların değerlendirmesini yapan Başkan Sekmen, görüş alışverişinde bulunmakla kalmadı, muhtarların talep ve beklentilerini de kayda geçirdi. Ulaşımdan tarım ve hayvancılık faaliyetlerine, altyapıdan üstyapı ve çevre düzenlemelerine varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede ele aldığı Karayazı için kapsamlı bir hizmet sezonu planladıklarının bilgisini veren Sekmen, özellikle hayvancılık faaliyetlerine ağırlık vereceklerinin altını çizdi.

İlçelerimiz birer cazibe merkezine dönüştü

Erzurum’un her bir ilçesini kendi potansiyelleri çerçevesinde değerlendirdiklerini vurgulayan Başkan Sekmen, “Kimi ilçelerimizde turizme, kimi ilçelerimizde tarım ve hayvancılığa yönelik adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bu manada Karayazı ilçemizin de bir takım ihtiyaçları var. Bu eksiklikleri ortadan birer birer kaldıracak ve bu ilçemizde de üretim odaklı adımlar atacağız. Sonra ulaşım ağları ve grup yollarıyla ilgili olarak da geniş kapsamlı çalışmalarımız olacak. Karayazı ilçemizin çehresini de, Erzurum’un diğer tüm ilçelerinde olduğu gibi, baştan aşağı değiştirdik ve yeni projelerimizi de hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Karayazı’nın merkez ve bağlı mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, ilçe için öncelik planlaması da yapan Başkan Sekmen, muhtarlara şunları seslendi: “Bir kere temel belediyecilik hizmetleri noktasında nerede hangi eksiklikler varsa hızlıca giderdik, gidermeye de devam ediyoruz. İçme suyu, alt ve üstyapı, çevre düzenlemesi, park, bahçe, mesire alanı ve millet bahçesi gibi rutin belediyecilik hizmetlerinin üretilmesi ve ihtiyacın ortadan kaldırılması noktasında da, siz değerli muhtarlarımızla zaten sürekli temas halindeyiz. Özellikle tarımsal üretim ve hayvancılık konusunda bu bölgeye yönelik olarak atacağımız adımlarımız olacak. Üretimi ön planda tutacağız, hayvancılığa ve bitkisel üretime göletlerle destek olacak, üretimi hep birlikte öncelik haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ