Başkan Hikmet Karaca güven tazeledi

Matbaacılar, Kırtasiyeciler, Tabelacılar, Gazeteciler, Fotoğrafçılar, Zücaciyeciler, Oyuncakçılar ve Çiçekçilerin bağlı olduğu Erzurum Matbaacılar, Kırtasiyeciler ve Tabelacılar Esnaf Odasının genel kurulu yapıldı.

Haberde İnsan 17.01.2022 10:02:41 0
Başkan Hikmet Karaca güven tazeledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.01.2022 10:02

Matbaacılar, Kırtasiyeciler, Tabelacılar, Gazeteciler, Fotoğrafçılar, Zücaciyeciler, Oyuncakçılar ve Çiçekçilerin bağlı olduğu Erzurum Matbaacılar, Kırtasiyeciler ve Tabelacılar Esnaf Odasının genel kurulu yapıldı.

Divan Başkanlığını Mesut Gülrek, Divan Başkan Yardımcılığını Alper Pirimoğlu, katip üyeliklerini ise Muhammet Miraç Tayan, Hakan Karadeniz ve Cengiz Keleş’in yaptığı genel kurulda mevcut başkan Hikmet Karaca, kongreye katılan bütün üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Hikmet Karaca, kongrede yaptığı konuşmada; “Erzurum esnaf ve sanatkarının sorunlarını yakinen biliyoruz, sorunlarımızın çözümü noktasında gerek yerelde, gerekse genelde önemli çalışmalara imza attık. Esnafın günü birlik yaşadığı bütün sorunları yönetim olarak biz de yaşıyoruz, son dört yıl içerisinde başta Ticaret Bakanlığı olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlıklarının bakan ve bakan yardımcıları düzeyinde bir dizi görüşmeler yaptık. Esnaf ve sanatkarımızın yaşadığı bütün zorlukları gündemde tutmada ve yetkililere ulaştırmada Türkiye genelinde örnek bir oda olduk, bu çalışma azmimizi sizlerin destekleriniz ile gerçekleştiriyoruz. Yaşadığımız ekonomik sıkıntıların esnafı ne derece müşkül durumda bıraktığını da çok iyi biliyoruz. Küçük ve orta ölçekli esnafın ayakta kalabilmesi için, zincir marketlerde bazı ürünlerin satışının yasaklanmasını içeren paketin kanunlaşması için önemli çalışmalarımız oldu. Şu an TBMM de görüşülen marketler yasasının kanunlaşması için büyük gayret ve çaba gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Düzenleme yürürlüğe girdiği takdirde zincir marketlerde beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya, ev tekstili, kırtasiye, nalburiye ve hırdavat satılamayacak. Yıllardır üzerinde çalıştığımız, ilgili bakanlıklara dosyalar halinde ilettiğimiz sorunlarımızın çözümü adına bu uygulama ivedilikle kanunlaşırsa esnafımız da rahat nefes alır diyor, genel kurulumuzun ülkemize ve esnafımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hikmet Karaca’nın listesi şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu; Adnan Aksak, Vedat Adıgüzel, Adnan Atalay, Arif Sönmez, Hanifi Soğancı, Fatih Küçükler, Yusuf Sincar, Muhammet Miraç Tayan, Suat Aydın, Hakan Karadeniz, Hakan Algan, Mesut Ayhan, Ömer Ayık.

Denetim Kurulu; Nizamettin Korucu, Atilla Alim, Ümit Karabulut, Mustafa Bayrak, Selçuk Koçak, Adem Balcıoğlu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ