Başkan Güder, sahurda öğrenci evine misafir oldu

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sahurda öğrenci evine misafir oldu. Mutfağa geçip öğrencilere kendi elleriyle omlet pişiren ve onlarla birlikte sahur yapan Başkan Güder, “Bu omletin içinde öğrencilik yıllarımızd

Haberde İnsan 8.04.2022 13:35:53 0
Başkan Güder, sahurda öğrenci evine misafir oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.04.2022 13:35

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sahurda öğrenci evine misafir oldu. Mutfağa geçip öğrencilere kendi elleriyle omlet pişiren ve onlarla birlikte sahur yapan Başkan Güder, “Bu omletin içinde öğrencilik yıllarımızdan kalan hatıralar, gençlerimizin muhabbeti ve Ramazan-ı Şerif’in bereketi var” dedi.

Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sahurunu üniversite öğrencileri ile birlikte yaptı. İnönü Caddesinde oturan öğrencilerin evine konuk olan Başkan Güder, öğrencilerle uzun uzun sohbet etti. Öğrencilere kendi elleri ile hazırladığı omleti sahur menüsü olarak ikram eden Başkan Güder, yaptığı omlet ile öğrencilerden tam puan aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve renkli anların yaşandığı sahur programında öğrencilik yıllarına da dönen Başkan Güder, daha sonra öğrencilerle hep birlikte sahur yapıp dua etti.

Öğrencilere kendi elleriyle omlet yaptı

Öğrencilere sahurda ne yemek istediklerini soran Başkan Güder, Melemen mi? Omlet mi? sorusuna öğrencilerden omlet cevabını aldı. Kolları sıvayarak mutfağa giren Başkan Güder, öğrencilere lezzetti bir sahur menüsü hazırladı. Sahur menüsünde gençlere kendi elleriyle omlet pişiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ileten üniversite öğrencisi Mahmut Kılınç, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir makamda olup ta gençlerin arasında olmak bizleri mutlu etti. Kolları sıvayıp bizlere yumurta kırması da bizler ayrıca sevindirdi. Ellerinden yumurta yemek de nasip oldu. Başkanımızla birlikte unutulmayacak bir sahur yaptık” dedi.

Muhammet Güven isimli öğrenci ise “Başkanımızın sahurda misafirimiz oldu ve kendi elleriyle bizlere yumurta hazırladı. Allah başkanımızdan razı olsun. Eskiden bir belediye başkanı öğrenci evine gelecek ve birlikte sahur yapacak deselerdi inanmazdık. Bugünleri gördüğümüze şükürler olsun. Bu mübarek gün ve gecede sahuru bizle yaptığı için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Soframıza ortak oldukları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Ramazan paylaşmak ve anlamaktır”

Öğrencilerle birlikte keyifli bir sahur gerçekleştiren Başkan Güder, “Öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan paylaşmak ve anlamaktır. Bugün sahurumuzu üniversiteli genç kardeşlerimiz ile birlikte yapıyoruz. Her açıdan güzel ve bereketli bu gecede misafirperverlikleri için öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum. Büyük mutluluk duyduğum bu sahurda biran öğrencilik yıllarıma döndüm. Omleti yapmak bizden, sofrayı hazırlamak sizden dedik. Bu omletin içinde öğrencilik yıllarımızdan kalan hatıralar, gençlerimizin muhabbeti ve Ramazan-ı Şerif’in bereketi var. Hepiniz pırıl pırıl gençlerseniz. Sizler Türkiye’nin aydınlık yarınlarısınız. Geleceğimizsiniz. Aldığımız bu emaneti baş üstünde tutarak, bir gün sizlere emanet edeceğiz. Gençlerimizden tek arzumuz bu emaneti korumaları ve ilelebet ileriye taşımalarıdır. Tüm öğrencilerimizin Ramazan-ı şerifini tebrik ediyor, derslerinde başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

Yüksekova’da "Kayaklı Koşu Barış ve Kardeşlik 1. Etap yarışması" heyecanı


Van Spor

Yeşilyurtspor sahasında Bingöl’ü ağırlıyor


Van Spor

Badminton’da Erzincan rüzgârı: 3 şampiyonluk, 1 ikincilik


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - MKE Ankaragücü: 0


Van Spor

Kayakla Oryantiringde Milli Takım Seçmeleri Refahiye’de yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ