Başkan Çınar’dan sendika ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığına yeniden seçilen Bünyamin Geleri’ye ve yeni Yönetim Kuruluna ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Haberde İnsan 15.02.2022 13:08:26 0
Başkan Çınar’dan sendika ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.02.2022 13:08

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığına yeniden seçilen Bünyamin Geleri’ye ve yeni Yönetim Kuruluna ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri, “Bu dönem içerisinde Türkiye’de ve Doğu Anadolu Bölgesinde ilk kez KHK’lı sözleşmeyi Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın ilk toplu sözleşmeyi yapmasıyla o yıla damgayı vurmuştuk. Bizim için çok önemliydi, KHK’lılar ilk kez toplu sözleşme ve sendikayla buluşmuştu, o dönem bizler ziyadesiyle memnun olduk. Sayın Belediye Başkanımız hem çalışanlarımız hem de üye arkadaşlarımızın hak ve hukukunun korunması noktasında bizim her zaman yanımızda oldu, bundan sonrada yanımızda olacağına eminiz. Emeğe ve emeğin karşılığının verilmesi noktasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımızın bu olumlu yaklaşımları bizleri memnun etmektedir. Yeşilyurt Belediyesindeki çalışanlar ve üye arkadaşlarımız adına Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığına yeniden seçilen Bünyamin Geleri’ye yeni dönem için başarılar dileyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise “ Şube Başkanımız Sayın Bünyamin Geleri ve Yönetim Kurulumuza ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk, yeni dönem için başarılar diliyorum. Personellerimizin çalışma şartları ve özlük haklarının iyileştirilmesi noktasında Hak-İş İl Temsilciliği ve Hizmet İş Sendikası Yönetimiyle sık sık bir araya gelip, istişare ediyoruz, çok güzel bir iletişime sahibiz. Uyumlu ve koordineli olarak bu süreci hep birlikte yönetiyoruz. Yeşilyurt’ta yaşayan bütün vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahını daha iyi bir düzeye çıkarmak için ciddi yatırımlarda bulunurken, bu hizmetleri birlikte vatandaşlarımıza ulaştırdığımız çok değerli mesai arkadaşlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi, hak ve hukuklarının korunması, özlük haklarının korunması ve iyileştirilmesine çok önem veriyoruz. Belediyemizin imkânları ve gücü çerçevesinde bu noktada elimizden geleni yapıyoruz. Hepimizin tek gayesi; ülkemize, kentimiz ve ilçemize en güzel hizmetleri ulaştırmaktır, bu noktada birlik ve beraberlik ruhuyla çalışıyoruz. Belediyemizde, şirketlerimizde ki personellerimizle birlikte 1.400’e yakın mesai arkadaşlarımızın her biri bizim için ayrı bir kıymete ve değere sahiptir. Bütün çalışanlarımızın hak ve hukukun korumak asli görevimizdir. Hak-İş İl Temsilciliği ve Hizmet İş Sendikası da ülke çapında ve bölgemizdeki başarılı çalışmalarda bulunuyor, tecrübeleri ve deneyimlerini bizimle paylaşarak daha iyi çalışma alanı ve hizmet üretme noktasında bizlere ciddi destekler sağlıyorlar. Yeşilyurt’un planlı ve sağlıklı gelişimi açısından hayata geçirdiğimiz çok sayıda projenin ve yatırımın gerçeğe dönüşme sürecinde sendikaya bağlı arkadaşlarımızın ciddi katkıları ve emekleri var, hem çalışanlarımıza hem de onları yönlendiren sendika temsilcilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birlikteliğimizi, gücümüzü ve kuvvetimizi artırsın inşallah, el birliğiyle daha güzel çalışmaların altına imza atacağız. Başkanımız Bünyamin Geleri’ye ve Yönetim Kurulu Üyelerimize bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ