AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir’den terörle mücadele kararlılığına övgü

TBMM GENEL KURULUNDA SÖZ ALAN AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ VE GRUP YÖNETİM KURULU ÜYESİ İBRAHİM AYDEMİR, TÜRKİYE’NİN TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLI BİR DURUŞLA DESTAN YAZDIĞINA İŞARET ETTİ

Haberde İnsan 15.07.2020 10:08:31 0
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir’den terörle mücadele kararlılığına övgü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.07.2020 10:08

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “PKK telsizle bile konuşamaz hale geldi” tespitine vurgu yapan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “PKK’yı kürtlere ve vatana düşman, imansız, terörist bir yapı olarak tanımlayarak, ‘Ziya Paşa, “Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir’ diye boşa söylememiş. Bu imansızların kırıntısı kalmayıncaya kadar kuvvet kullanmaya devam diyoruz” dedi.

TBMM Genel Kurulunda söz alan AK Parti Erzurum Milletvekili ve Grup Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Aydemir, Türkiye’nin terörle mücadelede kararlı bir duruşla destan yazdığına işaret etti. Milletvekili Aydemir, “Pascal’ın şu tarifi çok öğretici: “Dünyayı idare eden düşünceler değil, kuvvettir ancak kuvveti kullanan düşüncelerdir.” diyor. Buna somut örnek İçişleri Bakanımızın son açıklamalarında gizli. Malum, PKK Kürtlere ve vatanımıza düşman, imansız, terörist bir yapı. İçişleri Bakanımız Sayın Soylu, aklın yönettiği kuvvet sayesinde bölücü yapının geldiği noktayı izah ediyor, diyor ki: “PKK’dan 2016 yılında 14 bin 582 telsiz kestirmesi alınıyordu. 2019’da bin 122 kestirme alındı. Yılbaşından bugüne kadar da ancak 200 telsiz kestirmesi oldu. PKK bugün korkusundan telsizle bile konuşamıyor.” Milletin yüreğini ferahlatan açıklamalar. Bu noktada altını çizelim ki dadaş feraseti değerlidir. Ziya Paşa ise esaslı bir dadaştır. “Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.” diye boşa söylememiş. Bu imansızların kırıntısı kalmayıncaya kadar kuvvet kullanmaya devam diyorum” diye konuştu.

Milletvekili Aydemir, TBMM çalışmaları kapsamında üyesi bulunduğu Azerbaycan Dostluk Grubuyla birlikte Azerbaycan’a destek açıklamasında bulundu. Başkanlığını Milletvekili Şamil Ayrım’ın yaptığı Azerbaycan Dostluk Grubuyla birlikte ortak basın toplantısı düzenleyen Dostluk Grubu üyesi Milletvekilleri, “Türkiye olarak her platformda tüm imkânlarımızla Azerbaycan’ın yanında olmaya devam edeceğiz” mesajını verdiler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ