Ağrı’da ’Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ standı açıldı

Ağrı Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ağrı Şubesi iş birliği ile ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla, 2021 yılı vekaletle kurban bağışı kapsamında stant açıldı.

Haberde İnsan 29.06.2021 17:20:46 0
Ağrı’da ’Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ standı açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.06.2021 17:20

Ağrı Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ağrı Şubesi iş birliği ile ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla, 2021 yılı vekaletle kurban bağışı kapsamında stant açıldı.

Vekaletle kurban organizasyonunun halka duyurulması ve kurban bağışında bulunacak vatandaşlara daha kolay ulaşılabilmesi için, Ağrı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesince Cumhuriyet Caddesi’nde kurulan Kurban Bağış Standı arife gününe kadar açık olacak. Cumhuriyet Caddesi’nde kurulan kurban bağış standını ziyaret eden Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada 2021 yılı itibari ile Türkiye Diyanet Vakfının Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklığında kampanyayı başlattıklarını belirtti.

“Zengin ile ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü vazifesini görmeyi hedefliyoruz”

‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla yola çıkıldığını belirten İl Müftüsü Tandoğan Topçu, kampanya içeriği ile ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyası uygulamaya konuldu. Yurtdışı vekâlet yoluyla kurbanımızın fiyatı 925 Türk Lirası yurtiçi fiyatı ise bin 125 Türk Lirası olarak belirlendi. Kurban çok önemli bir sosyal yardımlaşma aracıdır. Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfının bunun bilincinde olması nedeniyle böyle bir kampanyayı her yıl olduğu gibi bu yıl da başlattık. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında sofrasına et gelmeyen insanların gözetilmesi açısından bu kampanyanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Vatandaşları da bu kampanyaya teşvik ediyoruz. Böylece zengin ile ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü vazifesini görmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ