8 yaşındaki kız sosyal medyadan istedi, Belediye Başkanı yerine getirdi

Elazığ’da yaşayan Yağmur ve Şerafettin Turan çiftinin ilk çocuğu olan ve bağırsakta daralma hastalığı bulunan Nursima Turan, doğum günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan bisiklet iste

Haberde İnsan 2.06.2022 10:07:50 0
8 yaşındaki kız sosyal medyadan istedi, Belediye Başkanı yerine getirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.06.2022 10:07

Elazığ’da yaşayan Yağmur ve Şerafettin Turan çiftinin ilk çocuğu olan ve bağırsakta daralma hastalığı bulunan Nursima Turan, doğum günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan bisiklet istedi. Talebe kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Şerifoğulları, küçük Nursima’ya bisiklet ve çeşitli oyuncaklar gönderdi.

Elazığ’da yaşayan Yağmur ve Şerafettin Turan çiftinin ilk çocuğu bağırsakta daralma hastası Nursima Turan, doğum günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan bisiklet istedi. Belediye personellerinin videoyu izletmesi üzerine talimat veren Başkan Şerifoğulları, bisiklet ve çeşitli oyuncaklar alınmasını istedi. Belediye personelleri tarafından bisiklet, çeşitli oyuncaklar ve doğum günü pastası alınarak Nursima’nın doğum günü kutlandı. İstediği bisiklet ve oyuncakları gören Nursima Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, belediye olarak Başkan Şerifoğulları’nın talimatı doğrultusunda sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Aksu, "Başkanımızın bir parolası var kimsesizlerin sesi Elazığ Belediyesi adı altında bunlar sosyal medya üzerinden de olabiliyor, bizlere başvuru da olabiliyor. Şuan da bulunduğumuz evdeki vatandaşımız da ihtiyaç sahibi. Çocuğumuz 6 aylıktan itibaren tedavi görüyor. Bize yeni müracaatları olduğu için bizler de yeni tespit ettik. Nursima doğum günü dolayısıyla bir bisiklet talebinde bulunmuştu. Başkanımızın talimatı doğrultusunda bisikleti kendisine tedarik ettik. Bundan sonra Nursima’nın tedavisi için gerekli olan yardımı Elazığ Belediyesi olarak üstleniyoruz. Bunu da inşallah sonuna kadar devam ettireceğiz. Çocuğumuzun mutluluğu ve sağlığı bizleri de mutlu edecektir. Rabbim şifalar versin. Çocuğumuz bu tür şeyi ilk defa görüyor. Böyle olunca o mutlu oluyor o mutlu olunca da bizler de mutlu oluyoruz. Mümkün oldukça çocuklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda dokunmak istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanından bisiklet istediğini belirten 8 yaşındaki Nursima Turan, "Doğum günüm olduğu için Belediye Başkanından bisiklet istemiştim. Her dediğim gerçek oldu ben de bundan dolayı çok mutlu oldum. Başkanımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Öte yandan Elazığ Belediyesi, bağırsak hastalığı olan Nursima Turan’ın hastane masraflarını da karşılayacak.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ