288 delegenin 165 oyunu aldı

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulu’nda Rasim Fırat bir kez daha başkanlığa seçildi. Başkan Fırat, teşekkür konuşmasında, “Hodri meydan sosyal medyada olmaz demokrasinin gereği sandıkta olur” dedi.

Haberde İnsan 15.05.2022 18:45:24 0
288 delegenin 165 oyunu aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.05.2022 18:45

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulu’nda Rasim Fırat bir kez daha başkanlığa seçildi. Başkan Fırat, teşekkür konuşmasında, “Hodri meydan sosyal medyada olmaz demokrasinin gereği sandıkta olur” dedi.

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulu, Esnaf Sarayı’ndaki Zirve Düğün Salonu’nda yapıldı. Mevcut Başkan Rasim Fırat’ın açılış konuşmasından sonra Genel Kurul’un Divan Başkanlığına Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Divan Kurulu üyeliklerine ise Zekayi Kaplan, Fatih Çiftçi, Kenan Ejder ile Kenan Gerez seçildi.

Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından kurullar ayrı ayrı ibra edildi. Daha sonra yapılan seçimde 288 delegeden 165’inin oyunu alan Rasim Fırat, bir kez daha Birlik Başkanlığına seçildi. Bu arada diğer aday Hikmet Karaca da 109 oy aldı.

Fırat: Hodri meydan sosyal medyada olmaz

Teşekkür konuşması yapan Başkan Rasim Fırat, “Emeklerimizin karşılığını almanın haklı gururunu yaşıyoruz. 45 yıllık esnafım ve ben bu işe ömrümü verdim. Birileri ‘esnaf değil’ diyerek yıpratmaya, çamur atmaya çalışsa da benim kimseyle kişisel, şahsi bir hesabım yoktur. Hesabı olanlarla ve hodri meydan diyenlerle de bugün burada hesaplaştık. Öyle ki, ‘hodri meydan’ sosyal medyada olmaz demokrasinin gereği sandıkta olur. Bugüne kadar yanımda olan siz esnaf dostlarıma, arkadaşlarıma ve kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Eski Başkanlara plaket verdi

Bu arada seçimler öncesinde Başkan Rasim Fırat, oda başkanlığından ayrılan Berberler Odası Başkanı Mustafa Çetin, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Fatih Kantar, Oto Tamircileri Odası Başkanı Fatih Çiftçi, Demirciler Odası Başkanı Zekayi Kaplan, Minibüsçüler Odası Başkanı Yılmaz Ağgön, Terziler Odası Başkanı Mustafa Kotan, Oltu Şoförler Odası Başkanı Samih Türkan, Keresteciler Odası Başkanı Mustafa Kumbasar ile Kunduracılar Odası Başkanı Hanifi Seven’e plaket verdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ