Gürpınar Belediye Başkanı Tanış 'yan taziye teşekkür mesajı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden yeğeni Faruk Tanış’ın taziyesinde kendilerini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür mesajı yayımladı.

Van Haberleri 15.07.2023 20:15:00 0
Gürpınar Belediye Başkanı Tanış
Tarih: 15.07.2023 20:17 Güncelleme: 16.07.2023 17:45

Gürpınar Belediye Başkanı Tanış yayımladığı mesajında, "Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden yeğenim Faruk Tanış'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.  Bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmayıp, uzaktan ve yakından gelerek cenazeye katılan, taziyemizde veya çeşitli iletişim araçlarıyla dualarını ileten Devlet Büyüklerimize, Valimize, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Siyasi Partilerimizin İl, İlçe Başkanları ve Temsilcilerine, Ülkemizin birçok İl ve İlçe Belediye Başkanlarına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürlerine, Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda Başkanlarımıza, Yerel ve Ulusal Basın Mensublarımıza, Kanaat Önderlerimize, Muhtarlarımıza, Meclis Üyelerimize, mesai arkadaşlarıma, dostlarımıza, yakınlarımıza, arkadaşlarımıza, bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Gürpınarlı ve Vanlı tüm vatandaşlarımız ile çevre illerden gelen dost ve akrabalarımıza teşekkür ederim. Ülkemizin her yerinden dualarını esirgemeyen tüm gönüldaşlarımıza şahsım ve ailemiz adına çok teşekkür ediyorum. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dilerim. 

Aynı kazada şehit olan P. Söz. Er Ramazan Sarıkaya'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum."dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem