Gurbetçiler festivalde hasret giderdi

Gurbetçiler festivalde hasret giderdi

Genel 21.07.2025 12:35:44 0
Gurbetçiler festivalde hasret giderdi
Tarih: 21.07.2025 12:35 Güncelleme: 21.07.2025 12:35
Erzurum’un Şenkaya ilçesinde düzenlenen 18’nci Kültür, Sanat ve Bal Festivali gurbetcileri bir araya getirdi.
Festivale Vali Yardımcısı Mustafa Berkçelik, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, İlçe Kaymakamı Murat Çürük, Çamlıhemşin Kaymakanı Serkan Böyük, Baylan Belediye Başkanı Orhan Gaga, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Başaran, Cumhuriyet Savcısı Cansu Arbağ, Balıkesir Belediye Başkan Danışmanı Prof Dr. Arman Zafer Yalçın, İlçe Belediye Belediye Başkanvekili Tamer Özer, Özgür Özbek, Kocaeli Dernekler Federasyonu Başkanı Yusuf Tekin, İş Adamı Yusuf Güven, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasında Şenkaya’nın sesi olduklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Görbil Özcan, "Tarihimiz bize yol gösterir, nereden gelip nereye gittiğimizi gösterir, milletçe kenetleyen, birlik beraberliğimizi pekiştiren ilkeleri hatırlatıyorum. Ben inanıyorum ki aydınlık gelecek, ecdadını hakkıyla yâd edenlerin, o izleri kaybetmeyenlerin olacaktır. Memleketimizi ve geleceğimizi korumak için, bizlerin bu topraklarda huzur içinde yaşamamızın temini için kanını ve canını hiç çekinmeden feda etmiş tüm kahramanlarımızı minnetle yâd ediyorum. Her yıl düzenlediğimiz festivalimizde eğlencenin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteler düzenliyoruz. Çok yönlü olan festivalimizde düzenlediğimiz aktivitelerin tümüne hemşehrilerimizin ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Her geçe yıl birlikteliğimizi kültürümüzü yaşatmaya devam edeceğiz. Mesire alanında başta gece gündüz emek veren belediye personelime, katkı sağlayan sanatçılarımıza, geleceğin başarılı güreşçi evlatlarımıza, kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederiz" dedi.
Yerel sanatçıların konseri, büyük ilgi görürken, festivalde düzenlen güreş müsabakalarında dereceye girenlere çeşitli ödüller verilerek tamamlandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ