Diyarbakır'da havalimanına roketatarlı saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki havalimanına yapılan 4 adet roketatarlı saldırı sonrasında, ölen ya da yaralanan olmazken havalimanının uçuşlara açık olduğu belirtildi.

Genel 28.08.2016 00:47:13 0
Diyarbakır
Tarih: 01.01.0001 00:00

Diyarbakır Havalimanı’na PKK’lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, havalimanı çevresinde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Havalimanı Müdürü Mustafa Durak, herhangi bir olumsuz durumun olmadığını ve uçuşlara devam edildiğini açıkladı.

Olay, 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, PKK’lı teröristler tarafından Diyarbakır Havalimanı’na roketatarlı saldırı düzenlendi. 4 roket mermisi atılırken, mermilerden 2’sinin patlamadığı, 2’sinin de boş alana düştüğü öğrenildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, havalimanında bulunan yolcular ve personeller olası bir duruma karşı terminal binasına alındı.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve zırhlı araçlarla polis ekipleri sevk edildi. Ambulanslar, bir süre sonra geri çekilirken, bir kaçı tedbir amaçlı bekletildi. Polis ise, bölgede geniş kapsamlı ve helikopter destekli operasyon başlattı.

Havalimanı Müdürü Mustafa Durak, herhangi bir olumsuz durumun olmadığını belirterek, havalimanının kapatıldığı ve uçuşlara ara verildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem