Gümüş madalya kazanan yüzücülere çiçekli karşılama

Gümüş madalya kazanan yüzücülere çiçekli karşılama

Van Spor 20.09.2022 10:53:59 0
Gümüş madalya kazanan yüzücülere çiçekli karşılama
Tarih: 20.09.2022 10:53
Malatyalı milli yüzücüler Burcu Naz Narin ve Tuna Erdoğan, Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonasında gümüş madalya almaları nedeniyle Malatya’ya dönüşlerinde hava alanında özel olarak çiçeklerle karşılandılar.
Madagaskar’ın kuzeydoğusunda yer alan Seyşeller de 13-19 Eylül tarihleri arası düzenlenen Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonasında gümüş madalya alarak Dünya ikincisi olan Malatyalı iki milli yüzücü Burcu Naz Narin ve Tuna Erdoğan sevinçli olarak Malatya’ya döndü.
Milli yüzücüler Narin ve Erdoğan’ın, Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonasında gümüş madalya almaları nedeniyle Malatya’ya döndüklerinde Malatya hava alanında Gençlik ve Spor Müdürü Ebu Bekir Kayhan, diğer ilgili ve yetkililer ile aileleri tarafından çiçeklerle karşılandılar.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem