Grubun yeni lideri Vanspor

Van Bölge Gazetesi Spor Yazarı Salih Deniz "Öncelikle Ligin 5. Hafta maçında Kırklarelispor deplasmanında aldığı galibiyetle liderlik koltuğuna oturan ekibimizi yürekten kutluyoruz. " dedi.

Van Haberleri 25.09.2023 12:40:00 0
Grubun yeni lideri Vanspor
Tarih: 25.09.2023 12:43 Güncelleme: 25.09.2023 12:43

Van Bölge Gazetesi Spor Yazarı Salih Deniz, bu hafta aldığı galibiyet ile grup lideri olan Vanspor'u değerlendiren bir yazı kaleme aldı. 

Salih Deniz'in yazısı..

Öncelikle Ligin 5. Hafta maçında Kırklarelispor deplasmanında aldığı galibiyetle liderlik koltuğuna oturan ekibimizi yürekten kutluyoruz. Tabi gurbetteki taraftarlarımızı da unutmamak lazım. İstanbul ve çevre il ve ilçelerden Kırklareli'ye giderek takımı yalnız bırakmayan destekleyen taraftarlarımızı da tebrik ediyoruz.

Evet, ligin 5. Haftasını da geride bıraktık. Takımlar yavaş yavaş oturmaya, bazı takımlar da ön plana çıkmaya başladı. Ama önümüzdeki 5 haftalık maraton sonunda grubumuzdaki profil daha da netleşecektir.

İlk 5 haftalık galibiyetler rehavete kaptırmasın. Çünkü önümüzdeki 5 haftalık maraton liderliğimizi sürdürme açısından inanın çok önemli.

Lige Bucaspor galibiyetiyle başlayan ekibimiz, istikrardan ödün vermedi ve ilk 5 maçını kazanarak rakiplerine gözdağı verdi.

Lider Erolspor'un ligin 5. Haftasını bay geçirmesi ve ilk 4 hafta maçlarında 4 galibiyet alan Nazilli Belediyespor’un 5. haftayı mağlup kapatması, Vanspor’a liderlik kapısını açtı.

İstanbul ve çevre illerden Kırklareli’ye destek için gelen taraftarının da desteğiyle Kırklarelispor’u mağlup eden ekibimiz, Van’a lider olarak döndü. Bu başarı küçümsenecek bir başarı değil. Alkışlanacak bir başarıdır.

Şimdi yapılması gereken tek şey bu istikrarı sürdürmektir. Önümüzde uzun bir maraton var. Elbette zaman zaman sekmeler olacaktır. Önemli olan bu süreçlerde tedbirli olmak, kayıplara fazla izin vermemektir.

Şu an gerçekten başarılı bir gidişatın içindeyiz. Rakiplerimiz de bunun farkında. Rehavete kapılmadan, disipline elden bırakmadan, rakiplere bakmadan yolumuza istikrarla devam etmemiz inanıyorum ki bugünkü başarıyı taçlandıracaktır.

Fazla söze gerek yok. Ortada bir başarı var. Bu başarıya kent olarak herkesin destek verme zamanıdır.

Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçı var. Rakip zayıf görünebilir. Ama kesinlikle bu tür maçlar zorlu geçer. Kazanır mıyız elbette kazanırız. Ama yine de tedbiri elden bırakmamalı ve rakibi hafife almamalıyız.

Ligin 5. Haftasında devraldığımız liderliği kaybetmeme adına artık Zonguldak Kömürspor maçı başta olmak üzere, her maça final maçıymış gibi çıkmalı, bugüne kadar sergilenen mücadelenin üstüne koyarak yolumuza devam etmeliyiz.

Tekrar Kırklarelispor galibiyetinden dolayı takımımızı kutluyor, Zonguldak Kömürspor maçında başarılar diliyorum.


Anahtar Kelimeler: Grubun lideri Vanspor
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem