Goley Ne Zaman Kapandı?

Goley, Türkiye’nin client ve web tabanlı oyun şirketlerinden olan Joygame tarafından yayınlanan ücretsiz futbol oyunudur.

Ekonomi 26.05.2024 15:54:00 0
Goley Ne Zaman Kapandı?
Tarih: 26.05.2024 15:55 Güncelleme: 26.05.2024 15:56

Goley Ne Zaman Kapandı?

Goley, Türkiye’nin client ve web tabanlı oyun şirketlerinden olan Joygame tarafından yayınlanan ücretsiz futbol oyunudur. Oyuncuların kendi arkadaşları ve diğer çevrimiçi oyuncular ile birlikte oynayabileceği goley her yaştan kitleye hitap etmektedir.

Oyun içinde bulundurduğu dünyaca ünlü futbolcuları ve teknik adamları ile birlikte yeşil sahaya çıkan Goley indir, oyun türleri arasında sayılı örneklerdendir. 

Kartlarla Dolu Futbol Deneyimine Veda

Takım ve formanınızı seçerek başlayacağınız oyunda farklı oyuncular seçebilir seçtiğiniz oyuncuların sahadaki yerlerini belirleyerek rakipleriniz ile kıyasıya maç yapabilirsiniz. Goley oyunu akıcı bir kontrole sahiptir.  FIFA ve PES serilerinde kullanmış olduğunuz yön tuşlarıyla birlikte zorlanmadan oynayabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Goley indir oyununda 4 farklı kart sınıfı bulunmaktadır. Bunlar; teknik ekip kartları, futbol kartları, amblem ve ekipman kartlarıdır. Kart sistemi bulunan birçok oyunda olduğu gibi Goley oyununda da takımınızın içerisinde bulunan oyuncular maçta kazanmış olduğu deneyimleri ile bir üst seviyeye taşıyabilmektedir.

Farklı dinamikler ve eğlenceli oyun yapısı ile birlikte oldukça geniş bir kitleye ulaşan goley indir, 18 Temmuz 2018 yılında sahalara tamamen veda etti.

Goley Oyunun Çöküşü Nasıl Başladı?

Goley, birçok oyuncu tarafından sevilmiştir ancak çıkan kartların yüksek fiyatlara satılıyor olması birçok oyuncuyu endişelendiriyordu sonrasında ise bu durum, bazılarını hileye, kart kopyalamalara ve oyun açıklarını kullanmaya itti.

Goley, kart kopyalama, hile ve oyun açıkları gibi sorunları çözmek yerine, oyuncuları elinde tutabilmek için güçlü kartları oyuncularına ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Ancak bu strateji beklenenden farklı sonuçlar çıkardı ve Goley’in kazançlarına azalmasına sebep oldu.

Yüksek dosyaları sıkıştırmak için kullanılan Winrar, belgelerin dijital ortamlarda saklanmasını sağlayan bir yazılımdır. Bilgisayarınıza indirdiğiniz oyunların dosya boyutları bazen yüksek olabiliyor. Winrar indir, size alan tasarrufu sağlayarak bilgisayarı daha verimli kullanmanızı sağlar. 

Winrar İndir ile indirilen dosyanız var ise dosyaya iki kez tıklandığınızda Winrar’da görünecektir. Ardından dışarıya çıkarmak istediğiniz dosyaları veya klasörleri seçebilirsiniz. Winrar penceresinin üst kısmında bulunan “Buraya Aktar” seçeneğine tıkladıktan sonra hedef klasörü seçin “Tamam” öğesine tıklayın.  Dışarıya çıkartmak istediğiniz oyun dosyalarınızı kaydettiğiniz hedef klasörde bulabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler: Goley Zaman Kapandı?
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem