Gölbaşı beldesindeki menderesler görsel şölen oluşturdu

Gölbaşı beldesindeki menderesler görsel şölen oluşturdu

Genel 23.03.2025 10:05:26 0
Gölbaşı beldesindeki menderesler görsel şölen oluşturdu
Tarih: 23.03.2025 10:05 Güncelleme: 23.03.2025 10:05
Bitlis’in Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesinde bulunan menderesler, doğal görüntüsüyle görsel şölen sunuyor.
Baharın yüzünü göstermeye başladığı Bitlis’te doğan eşsiz dokusuyla hayran bırakan manzaralar ortaya çıkmaya devam ediyor. Özellikle bahar aylarında eriyen kar suları ve artan akarsu debisiyle belirginleşen menderesler, görenleri kendine hayran bırakıyor. Bu doğal güzelliklerden biri de Gölbaşı beldesindeki menderesler. Bitlis’in doğal güzellikleri arasında yer alan Gölbaşı beldesindeki menderesler, bahar aylarında su seviyesinin yükselmesiyle daha belirgin hale geliyor. Doğal yapısıyla dikkat çeken Gölbaşı beldesindeki menderesler, çevresindeki yeşil alanlarla birleşerek adeta bir görsel şölen sunuyor. Kıvrıla kıvrıla akan suyun oluşturduğu doğal desenler, kartpostallık görüntüler sunuyor.
Drone ile havadan görüntülenen menderesler doğanın muhteşem dokusunu gözler önüne serdi. Kaydedilen görüntülerde, bölgenin bahar aylarında canlanan doğası dikkat çekiyor. Havadan çekilen görüntülerde, kıvrılarak akan suyun çevresindeki yemyeşil tarım arazileri ve doğal oluşumlar adeta bir sanat eseri gibi görünüyor. Gölbaşı beldesinin eşsiz ekosistemini yansıtan görüntüler, doğa fotoğrafçıları ve gezginler için yeni keşif rotaları arasındaki yerini alıyor.
Bölgeye gelen ziyaretçiler ve fotoğrafçılar, doğanın sunduğu bu benzersiz görüntüleri kayıt altına alırken, Gölbaşı beldesinin keşfedilmeyi bekleyen doğa harikalarından biri olduğunu vurguluyor. Doğa tutkunları için cazip bir destinasyon olan bu alan, ekoturizm açısından da büyük bir potansiyel taşıyor. Bölge halkı ise Gölbaşı mendereslerinin turizme kazandırılması gerektiğini belirterek, bölgenin tanıtımı için daha fazla çalışma yapılmasını talep ediyor. Doğa ile iç içe olmak isteyenler için eşsiz bir fırsat sunan Gölbaşı beldesi, her mevsim sunduğu manzaralarla doğaseverleri kendine çekmeye devam ediyor.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ