Gizli Bahçe Dizisi Ekranlara Damgasını Vuracak!

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in Yer Aldığı "Gizli Bahçe" Dizisinin Büyüleyici Çekim Yerleri Açıklandı!

Kültür Sanat 18.10.2024 22:54:00 0
Gizli Bahçe Dizisi Ekranlara Damgasını Vuracak!
Tarih: 18.10.2024 22:56

NOW televizyonunun merakla beklenen yeni dizisi "Gizli Bahçe", izleyicileriyle buluştu. Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı dizinin yapımcılığını TMC Film ve Erol Avcı üstleniyor.

YENİ DİZİ "GİZLİ BAHÇE" KİMLERİ EKRAN BAŞINA KİLİTLEYECEK?

Gizemli ve etkileyici hikayesiyle "Gizli Bahçe", 15 Ekim Cuma günü ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizi, Neşe Şen tarafından hikayesi oluşturuldu, senaryosunu Emre Özdür ile Hazar Kozice kaleme aldı ve Recai Karagöz yönetmen koltuğunda oturuyor.

BAŞROLDE MURAT YILDIRIM VE EBRU ŞAHİN VAR

Dizinin dikkat çeken güçlü oyuncu kadrosuna Murat Yıldırım ve Ebru Şahin önderlik ediyor. Bunun yanında Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk ve daha birçok yetenekli isimler de dahil. Geniş kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizide Pamir Boyraz gibi genç yetenekler de rol alıyor.

GİZLİ BAHÇE'NİN HİKAYESİ NE ANLATIYOR?

Gizli Bahçe'nin odak noktasında; zorluklarla dolu hayatını oğlu Memo ile birlikte sürdüren genç ve bekar anne Nazlı yer alıyor. Memo'nun varlıklı amcası Demir Akçınarın yeğenini yanına almak istemesiyle, bir çekişme ve güç mücadelesi başlar. Hem Nazlı'nın hem de Demir'in yaşamlarını alt üst edecek sırları ve geçmişten gelen unsurlarıyla büyüleyici bir öykü sunuluyor.

DİZİNİN ÇEKİMLERİ NEFES KESEN MEKANLARDA YAPILDI

Marakeş'in büyüleyici atmosferi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin eşsiz manzaraları, Gizli Bahçe dizisinin ekrandaki görsel zenginliğini sağlıyor. Dizinin çekimlerinin bu özel lokasyonlarda gerçekleştirilmiş olması, seyircinin beğenisini kazanmaya aday görünüyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem