Giresun Belediyesi’nin sosyal alanları depremzedelerin hizmetinde

Giresun Belediyesi’nin sosyal alanları depremzedelerin hizmetinde

Genel 18.02.2023 12:51:24 0
Giresun Belediyesi’nin sosyal alanları depremzedelerin hizmetinde
Tarih: 18.02.2023 12:51
Giresun Belediyesi sosyal alanlarını, üniversite öğrencilerinin ve çocukların kullanımına açtı.
Ülkemizi derinden sarsan deprem afetinin ardından, uzaktan eğitim modeline geçilmesiyle birlikte öğrencilere destek olmak isteyen Giresun Belediyesi mevcut sosyal alanlarını üniversite öğrencilerinin kullanımına sundu.
Gençlik Açık Ofisi, Düşünce Okulu, Giresun Mekan ile Aksu, Çıtlakkale ve Hacısiyam Kumyalı mahallerindeki Bilgi Evleri gerek depremzede öğrencileri gerekse Giresunlu öğrencilerin hizmetinde açılacağı belirtildi.
Diğer yandan, deprem nedeniyle afet bölgelerinden gelerek ilimizde misafir edilen çocuklar ise 20 Şubat 2023 tarihinden itibaren Aksu, Kumyalı ve Çıtlakkale Bilgi Evleri’ne davet edildi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, “Millet olarak kenetlenip birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bu felaketin üstesinden gelmeye çalıştığımız bugünlerde Giresun Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ve Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından, Gençlik Açık Ofisimizi, Düşünce Okulumuzu ve Giresun Mekan’ı gerek şehrimize yerleşen, gerekse şehrimizde yaşayan üniversite öğrencilerinin kullanımına açıyoruz. Ayrıca deprem nedeniyle çeşitli illerden gelerek şehrimizde misafir edilen çocuklarımızı ise 20 Şubat 2023 tarihinden itibaren Aksu, Kumyalı ve Çıtlakkale Bilgi Evlerimizin atölyelerine davet ediyoruz. Deprem felaketinden etkilenen birçok gencimiz bulunuyor. Bu hizmetimizin, gençlerimize, öğrencilerimize çok faydalı olacağına inanıyorum. Evlatlarımız bize emanet” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem