Yüksekova’da uçurtma şenliği

Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde Faaliyet Yürüten Doruk Yaşam Kreş Gündüz Bakımevi Ve Çocuk Kulübü Tarafından Uçurtma Şenliği Düzenlendi.

Genel 30.07.2019 11:57:32 0
Yüksekova’da uçurtma şenliği
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.07.2019 11:57

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde faaliyet yürüten Doruk Yaşam Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü tarafından uçurtma şenliği düzenlendi.

İlçenin Göngür Mahallesi’nde bulunan Doruk Yaşam Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü, farklı tema üzerinde her yıl olduğu gibi çocuklar mutlu olsun diye kreşte bulunan 40 çocuğu Karlı köyüne götürerek uçurtma şenliği düzenlediler. Çocukların mutluluğu için uçurtma şenliğini düzenlediklerini söyleyen Özdil Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özdil, yaşanılabilir bir dünya için çocukları yaşamın merkezine koymak gerektiğini belirterek, ‘Çocuklar bizim bugünümüz. yarınımız ve geleceğimizdir. Buradan tüm çocuklarımıza güzel gelecekler ve güzel yarınlar diliyorum. İnşallah çocukların uçurtmaları hep gökyüzünde kalır, çocukların mutluğu, sevinci, neşesi olur bu dünya” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem