Yenilenen Fiat Panda, hibrit motor seçeneğiyle Türkiye'de

İSTANBUL (AA) - Fiat Panda, güncellenen donanımlar ve hibrit motor seçeneği ile Türkiye’de satışa sunuldu.Tofaş açıklamasına göre, daha teknolojik, daha çevre dostu ve ekonomik bir otomobile dönüşen Panda, şehir içinde çevik ve renkl

Genel 11.03.2021 15:02:37 0
Yenilenen Fiat Panda, hibrit motor seçeneğiyle Türkiye
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.03.2021 15:02

İSTANBUL (AA) - Fiat Panda, güncellenen donanımlar ve hibrit motor seçeneği ile Türkiye’de satışa sunuldu.

Tofaş açıklamasına göre, daha teknolojik, daha çevre dostu ve ekonomik bir otomobile dönüşen Panda, şehir içinde çevik ve renkli karakterini yansıtırken, arazi koşullarında yüksek off-road kabiliyetleri sergileyerek performansından da ödün vermiyor.

Açıklamaya göre, Urban, Cross, Cross 4x4 ve Cross Plus 4x4 donanım seviyeleri ile tercih edilebilen Fiat Panda, Urban ve Cross donanım seviyelerinde sunulan 1.0 litrelik, 3 silindirli 70 HP gücündeki hibrit motoruyla yakıt tasarrufu ve performansı birleştirmesinin yanında; 146 bin 900 TL’lik fiyatıyla da öne çıkıyor.

Panda aynı zamanda tüm Cross donanım seviyelerinde Apple Car Play-Android Auto uyumlu, 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ile konfor ve eğlenceyi de bir arada sunuyor.


- Fiat'ın online satış kanalı "online.fiat.com.tr"den de sipariş edilebiliyor


2021 model yılına ait Panda’lar, Fiat’ın çevrim içi satış kanalı "online.fiat.com.tr"den de sipariş edilebiliyor.

Panda sahibi olmak isteyenler, "onlinefiat.com.tr" adresinden araçlarını rezerve edip, ön ödeme tutarını yatırdıktan sonra, sürecin devamını Fiat bayileri aracılığıyla takip edebiliyor.


- Panda'nın versiyonları


Açıklamada aktarılanlara göre, Panda’nın giriş versiyonu olan Urban’da, 14 inç kapak jantlar, gövde rengi ön arka tampon ve yan süs çıtaları, elektrikli ön camlar, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, polen filtreli manuel klima, ESP, ASR/MSR, yokuş kalkış destek sistemi, bagaj bölmesi ışığı, arka cam buz çözücü, 12v priz, dış sıcaklık göstergesi, dualdrive city fonksiyonlu direksiyon, START-Stop, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve yükseklik ayarlı direksiyon, 6 ileri manuel şanzıman ile manuel dış dikiz aynalar ve UconnectRadyo/MP3 çalar standart olarak sunuluyor.

Cross versiyondan itibaren ise otomatik klima, direksiyon üzerinde konumlanmış multimedya kumandaları; Cross, Cross 4x4 ve Cross Plus 4x4 donanım seviyelerinde Apple Carplay ve AnroId Auto destekli 7’inç dokunmatik ekran, bluetooth bağlantısı, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, deri direksiyon simidi-vites topuzu, elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynalar ve arka park sensörü standart olarak sunuluyor.

Cross 4x4 donanım seviyesinde, Elektronik Diferansiyel Kilidi (ELD), Yokuş İniş Destek Sistemi (HDC) ve Sürüş Modu Seçici ekleniyor.

Panda’nın en üst donanım seviyesi olan Cross Plus 4x4’te ise tüm bu özelliklere ek olarak, modelin çevreciliğine vurgu yapan geri dönüştürülmüş kumaşlardan tasarlanan yeni iç döşeme ve yeni ahşap detaylı gösterge paneli ile sıcak siyah eko-deri kapı panelleri yer alıyor. Panda'nın Urban donanım seviyesinin dış tasarımında, gövde rengi ön-arka tamponlar bulunuyor. Cross donanım seviyesinden itibaren, gövde rengi ve cross görünümlü tamponlar, siyah tavan rayları ve yan süs çıtaları, siyah kapaklı elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynalar, sis farları, LED gündüz farı ve çift renkli 15 inç stil kapak jantlar göze çarpıyor. Cross 4x4 donanım seviyesinde tüm bu özelliklere ek olarak siyah tavan rayları ve gövde rengi süs çıtaları ile elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynalar sunuluyor. Cross Plus 4x4 donanım seviyesinde ise gümüş ve Cross görünümlü tamponlar, yan çıtalar ve tavan rayları ile ön tampondaki kırmızı çeki demirleriyle arazi aracı kimliğini tamamlanıyor. Cross Plus 4x4 donanım seviyesinde ayrıca gövde rengi elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynalarla, 15'inç çift renkli & estetik kulplu stil kapak jantlar ön plana çıkıyor.


- Ulaşılabilir hibrit teknolojisi


Açıklamaya göre, Panda’nın Urban ve Cross versiyonlarında 1.0 litrelik, 3 silindirli, 70 HP, 92 NM güç üreten, emisyon ve yakıt tüketimini minimuma indirgeyen motor görev yapıyor.

Yeni üç silindirli 1.0 litrelik içten yanmalı motor, kalkış ve hızlanmalar sırasında bir kayış yardımıyla enerji sağlarken, yavaşlama ve/veya frenleme sırasında ise aracın sahip olduğu hareket enerjisinden yararlanarak güç üretip, yeniden kullanılmak üzere 12 Volt Li-Ion bataryasında enerji depoluyor.

Hibrit motorlu Panda’da standart aküye ilaveten 1 adet lityum iyon batarya da bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ