Yaygın Puluşağı ilk kez asfaltla tanıştı

BAŞKAN GÜRKAN PULUŞAĞI GRUP YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Genel 6.10.2020 17:15:15 0
Yaygın Puluşağı ilk kez asfaltla tanıştı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.10.2020 17:15

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yaygın Puluşağı grup yolunda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yaygın Puluşağı’nda asfalt çalışmaları tamamlanmış 20 km’lik grup yolundaki inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Genel Sekreter Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri katıldı. Yaygın Mahalle sakinleri mahallelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı kurban keserek karşıladılar. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert bölgenin ilk defa asfalt çalışması yapıldığını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Yaygın Puluşağı gurup yolumuzda 20 km asfaltlama çalışması yaparak yollarımızı daha sağlıklı bir hale getirdik” ifadelerini kullandı. Yıllardır yollarının asfaltlanmasını beklediklerini belirten Yaygın Mahalle Muhtarı Nihat Karataş, “Uzun yıllardır bu yolumuzun yapımını beklemekteyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır beklediğimiz bu hizmet bugüne nasip oldu. Ayrıca mahallemizde yapılan kanalizasyon çalışmaları ile mahallemiz sivrisinekten ve kokudan kurtulmuş oldu. Bu çalışmalardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yaygın Puluşağı gurup yolunda yıllardır sorunun devam ettiğini ifade eden Yaygın Eski Belediye Başkanı İrfan Karataş, “Büyükşehir Belediyemiz tarafın yapılan çalışmalar sonrasında 6-7 mahallemizin ulaşımını sağlayan stabilize olan gurup yolumuzun asfaltı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Sincik bağlantı yolumuzun yapımında desteklerini bekliyoruz. Allah Sayın Başkanımıza güç kuvvet versin” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak 85 ayrı noktada kurmuş olduğumuz asfalt şantiyesiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak 20 km’lik Yaygın, Puluşağı ve Mengil gurup yolunda asfalt çalışmalarımızı tamamladık. İlimiz sınırları içerisinde asfalt, su ve kanalizasyon problemi olan yerleşim yerimiz kalmayacak şekilde arkadaşlarımıza talimat vermiştik. Arkadaşlarımız çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekteler. Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığımız tarafından bir yıl içerisinde 1.600 km asfalt çalışması gerçekleştirildi. Bir yıl içerisinde yapmış olduğumuz bu çalışmamız Malatya ve Türkiye tarihinde bir rekordur. Bu rekoru gerçekleştiren arkadaşlarımızı kutluyorum. Büyükşehir Belediyemizin her ilçede çalışması devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki süreçte asfaltsız yerleşim yeri bırakmayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizdeki çalışmalarımız dışında şehir içerisinde de çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. Önümüzdeki süreçte Kuzey ve Güney Kuşak Yollarımızı en kısa süre içerisinde tamamlayarak Malatya’nın trafik ve ulaşım sorununu çözmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi, ÜNİLİG Türkiye şampiyonluğunu kutladı


Van Spor

Elazığ dartta Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Hakkari’de ‘satranç il birinciliği’ yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ