Yavru atmaca ayakkabı dükkanına girdi

Erzurum’un Oltu İlçesinde Yavru Atmaca Ayakkabı Dükkanına Girdi. Atmacayı Doyuran İşyeri Sahibi Daha Sonra Atmacayı Doğal Yaşamına Geri Bıraktı.

Genel 26.10.2019 11:50:15 0
Yavru atmaca ayakkabı dükkanına girdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurum’un Oltu ilçesinde yavru atmaca ayakkabı dükkanına girdi. Atmacayı doyuran işyeri sahibi daha sonra Atmacayı doğal yaşamına geri bıraktı.

Oltu Aslanpaşa Üçüncü Camii sokakta bu sabah saatlerinde ayakkabı mağazasına yavru atmaca girdi. Baygın düşen yavru atmacayı tedavi ettirip karnını doyurduktan sonra doğal yaşamına bıraktılar.

Ayakkabı mağazası işleten İbrahim Aslan, “Sabah dükkanı açtım içeri atmaca girdi sağa sola çarptıktan sonra yere düştü bizde tuttuk veteriner kontrolünden sonra doğal yaşamına bırakacağız” dedi.

Atmacayı veterinere götüren Yüksel Ayyıldız, “Yaralı olabileceğini düşündüğümüz atmacayı tedavi ettirmek için veterinere götürdüm bir sıkıntı yok atmacanın aç kaldığını söyledi. Kıyma alarak karnını doyurduk daha sonra 11 kilometre yaban hayatı koruma sahasına götürdük. Karton kutunun kapağını açar açmaz uçtu söğüt ağacına kondu sonra uçarak uzaklaştı” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem