Vodafone, Türknet, Türksat Kablonet ve Türk Telekom internet kesintisi ne kadar sürecek, ne zaman bitecek? İnternet kesintisi sebebi ne?

Türk Telekom, Türksat Kablonet, Turknet ve Vodafone internet kullanıcıları, gece saatlerinden itibaren internet hizmetlerinde aksama ile karşılaştı. Yaşanan internet kesintisi, Türk Telekom’un web sitesi üzerinden duyurulurken kesintinin kay

Genel 20.10.2020 15:30:42 0
Vodafone, Türknet, Türksat Kablonet ve Türk Telekom internet kesintisi ne kadar sürecek, ne zaman bitecek? İnternet kesintisi sebebi ne?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye'nin bazı bölgelerinde gece saatlerinden itibaren internet erişimi sorunu gözlemlendi. Yaşanan internet kesintisi, kullanıcılar tarafından sosyal medya kanalları üzerinden paylaşıldı. Kullanıcılar, yaptıkları paylaşımlarla Türksat Kablonet, Türk Telekom, Turknet ve Vodafone internet hizmetlerinde aksama olduğunu belirtti. Peki, internet kesintisi ne kadar daha devam edecek, saat kaçta bitecek? İşte konuyla ilgili bilgiler…

İNTERNET KESİNTİSİ NE ZAMAN BİTECEK?

Sabaha karşı 02.00 civarında başlayan internet kesintisi, sabah 6.00 civarında büyük oranda sona erdi.

İNTERNET KESİNTİSİ HANGİ İLLERDE?

Planlı çalışma kapsamında internet kesintisi yaşanacak iller Sivas, Samsun, Adıyaman, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakaları, Antalya, Burdur, Kayseri ve Trabzon olarak bildirildi.

TÜRK TELEKOM'DAN AÇIKLAMA

Türk Telekom'un web sitesindeki duyuruda kesintinin "planlı çalışmadan" kaynaklandığı ve 5 saat sürmesinin beklendiği belirtildi.

Açıklama kısmında "Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir." denildi.

Kendilerine önceden uyarı gitmediğini söyleyen kullanıcılarsa kesintilere sosyal medyada tepki gösterdi.

Ticaret Bakanlığı geçen ay yaptığı açıklamada, abone olunan internet ve yayın platformu hizmetlerinde bakım ve onarım gibi nedenlerle kesinti yapılmadan 48 saat önce aboneye bilgi verilmesi gerektiğini belirtmişti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem