Vefa Sosyal Destek Grubu yardımlarını sürdürüyor

HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK, VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNUN İHTİYAÇ SAHİBİ OLANLARA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Genel 6.05.2020 10:05:48 0
Vefa Sosyal Destek Grubu yardımlarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vefa Sosyal Destek Grubunun ihtiyaç sahibi olanlara her türlü desteği vermeye devam ettiğini söyledi.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılanmaya devam ediyor. Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sait Abdullahoğlu, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce isimleri tespit edilen ailelere yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

Karantinada bulunan ailelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan “Vefa Sosyal Destek Grubu", ailelerin taleplerini evlerine teslim ediyor. Hakkari Valisi İdris Akbıyık, valilik bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubunun ihtiyaç sahibi olanlara her türlü desteği vermeye devam ettiğini söyledi. Vali Akbıyık, ayrıca korona virüsle alakalı alınan tedbirlere vatandaşların, kurum ve kuruluşların en üst düzeyde riayet ettiğini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem