’Vefa’ ekibi gönüllere dokunmaya devam ediyor

HAKKARİ’DE KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GETİRİLEN 65 YAŞ VE ÜSTÜ İLE 20 YAŞ ALTI VATANDAŞLARIN TALEPLERİ VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU TARAFINDAN KARŞILANIYOR.

Genel 1.05.2020 10:02:28 0
’Vefa’ ekibi gönüllere dokunmaya devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üstü ile 20 yaş altı vatandaşların talepleri, Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanıyor.

Korona virüs önlemleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü, 20 yaş altı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu gönüllere dokunmaya devam ediyor. Hakkari genelinde 112 Acil Çağrı destek hattını arayarak yardım talebinde bulunan vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, sağlık müdürlükleri ve Kızılay ekipleri yardım eli uzatıyor. Ekipler, siparişler doğrultusunda aldıkları malzemeleri talepte bulunan vatandaşların evlerine götürerek teslim ediyor.

Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sait Abdullahoğlu ve İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere de ulaşarak yardımları kendi elleriyle teslim ediyor. Şu ana kadar yaklaşık 3 bin kişiye ulaşan Vefa Sosyal Destek Grubu, gönüllere dokunmaya devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem