Vali Mantı ve Başkan Barakazi'den Muş Belediyesine ziyaret

Genel 1.02.2018 13:21:47 0
Vali Mantı ve Başkan Barakazi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.02.2018 13:21
Bingöl Valisi Ali Mantı ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Muş Belediyesini ziyaret etti.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, başkan yardımcıları ve birim amirleri tarafından karşılanan Vali Mantı ve Başkan Barakazi, daha sonra makama geçtiler. Muş Vali yardımcıları Alper Çiftçi ve Abdulkadir Okay’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Asya, misafirleri ile yakından ilgilendi. Başkan Asya, birçok konuda fikir alışverişinde bulunduğu Vali Mantı ve Başkan Barakazi’ye ziyaret anısına fincan takımı hediye etti.
Başkan Asya, Vali Mantı ve Başkan Barakazi’yi uğurlama sırasında, tarihi hizmet binası girişindeki Lale Vadisi Parkının maketi üzerinden hayata geçirilen proje hakkında kendilerini bilgilendirdi. Atıl durumda olan 90 bin metrekare alan üzerine Muş’un en büyük sosyal aktivite merkezi kurduklarını kaydeden Başkan Asya, ailelerin güzel vakit geçirebilmesi için her türlü detayı göz önünde bulundurduklarını belirtti. 2 yıllık çalışmanın sonuncunda projenin tamamlandığını anımsatan Başkan Asya, Muş’un yeşil alan kapasitesini arttırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Vali Mantı ve Başkan Barakazi’nin dikkatini çeken engelli asansörü ile ilgili bilgi veren Başkan Asya, “Daha önce hükümet konağı ve birçok kurum tarafından kullanılan tarihi binanın tahsisini yaparak aslına uygun bir şekilde restore ettik. Tarihi dokuyu korumak adına mevcut düzen üzerinden çalışmamızı yaptık. Ancak engellilerimize sorunsuz hizmet sunmak için bir çalışma yaptık. Tekerlekli sandalyeye bağımlı olan engelli vatandaşların yanı sıra yürümede güçlük çeken vatandaşların merdivenleri daha kolay çıkması için tasarlanan ray sistemli engelli asansörüyle vatandaşların her türlü belediye hizmetlerinden yararlanmasını kolaylaştırdık. Bugün engelli kardeşlerimizin bu sistemi kullanarak hizmet alabilmelerini görmek bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayata geçireceğimiz projelerde bu kardeşlerimizin bütün hassasiyetlerini göz önünde bulundurmaya devam edeceğiz” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ