Vali Mantı ve Başkan Barakazi esnaflarla bir araya geldi

Genel 10.01.2018 13:53:41 0
Vali Mantı ve Başkan Barakazi esnaflarla bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bingöl Valisi Ali Mantı ile Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çarşı esnafıyla bir araya geldi.
Vali Mantı ve Başkan Barakazi, Genç Caddesi üzerinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti. Cadde boyundaki esnafları gezen Vali Mantı ve Başkan Barakazi, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen buluşmada vatandaşların sorunlarını dinleyen ikili talepleri de not aldı.
Vatandaş odaklı hizmetin kendilerinin öncelikli anlayışı olduğunu aktaran Belediye Başkanı Yücel Barakazi," İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışıyla vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Valimiz Ali Mantı ile çarşı esnafını ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla hasbıhal etme fırsatı bularak, sorun ve beklentileri not ettik. Esnaf ve vatandaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz her ziyaret hem hizmetlerimizi anlatma fırsatı hem de vatandaşlarımızı dinleme fırsatı doğruyor” dedi.
İstişareye dayalı hizmeti esas aldıklarını kaydeden Barakazi,"Gerek kamu yatırımları gerekse de özel sektör yatırımlarıyla her geçen gün biraz daha büyüyen ilimizi daha iyi noktalara taşımak için STK ve vatandaşlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Hayata geçirdiğimiz projeler ile uygulama aşamasında olan projelerimiz hakkında fikir veren vatandaşlarımız, hayata geçirmeyi planladığımız projeler konusunda da bizlere yeni fikirler sunuyor. Yaptığımız her istişare hem projelerimizde iyileştirmeler sağlıyor hem de kentimizin önceliklerini belirlemede bizlere yardımcı oluyor. Bu anlamda önemsediğimiz ziyaretlerimizi devam ettireceğiz”ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem