Vali Mantı: 'Güzel işler olursa hepimiz mutlu oluruz'

Genel 29.12.2017 11:04:37 0
Vali Mantı:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.12.2017 11:04
BİNGÖL (İHA) – Herkesin terör, istismar gibi konularda dikkatli olması gerektiğini dile getiren Bingöl Valisi Ali Mantı, bölücülük ve namus gibi konularda Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynandığını söyledi.
Bingöl’de İçişleri Bakanlığı talimatı ile periyodik olarak devam eden ‘Halk Toplantıları’ bugün Yeni Mahallede yapıldı. Bu kapsamda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Vali Ali Mantı, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
Toplantının önemine değinen Vali Ali Mantı, “Mahallelerimizi tanıma ve vatandaşlarımızla buluşma adına böyle bir program yapılıyor. En azından muhtarlığımızın çalışmalarını hasbihal etmek adına Cuma günleri mahalle toplantıları gerçekleştiriyoruz. Burada çözülebilecek problemlerimiz varsa dile getireceğiz. En azından beraber çalıştığımız bu ile, hizmet eden yöneticilerimizi tanıyorsunuz. Hepimiz amacı hizmet etmek, doğru ve güzel işler yapmak. İsteklerimizi ve şikayetlerimizi samimi bir şekilde söyleyeceğiz. Taleplerimizi ve teşekkürlerimizi yan yana koyacağız. Önemli olan birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi sürdürebilmektir. Güzel işler olursa hepimiz mutlu oluruz. Kötülükten, yanlışlıktan hiç kimseye bir hayır gelmez. Bingöllüler vatanına, milletine, dinine ve bayrağına bağlı insanlar” dedi.
Ülkedeki terör olaylarına karşı vatandaşları uyaran Vali Mantı, “Hepimizin çok dikkatli olması lazım. Bu ülke daha fazla zarara, ayrılıkçıya, herhangi bir örgüte karşı dikkatli olmalıdır. Terör örgütleri çıktığı zaman bizim huzurumuz bozuluyor. Hepimizin terör ve istismar gibi konularda dikkatli olması lazım. Bölücülük, namus gibi konularda üzerimize oynuyorlar. Hepimizin aklımızı başımıza almamız lazım” diye konuştu.
Halk Toplantısında Vali Mantı’ya, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve kurum amirleri eşlik etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Romanya’dan Malatya’ya şampiyonluk geldi


Van Spor

Kulaçlar Gazze için atıldı


Van Spor

Berçelan’dan Zap Vadisi’ne doğa yürüyüşü


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ