Vali Gündüzöz’den Arzu Kaya’ya ziyaret

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Malazgirt ilçesinde cilt kanseri, kemik erimesi ve başında ur olan Arzu Kaya’yı ziyaret etti. Malazgirt’in Saltukgazi Mahallesi’nde oturan Enver ve Gülşen Kaya çiftinin en büyük çocuğu olan Arzu..

Genel 30.05.2019 09:57:00 0
Vali Gündüzöz’den Arzu Kaya’ya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Malazgirt ilçesinde cilt kanseri, kemik erimesi ve başında ur olan Arzu Kaya’yı ziyaret etti.

Malazgirt’in Saltukgazi Mahallesi’nde oturan Enver ve Gülşen Kaya çiftinin en büyük çocuğu olan Arzu Kaya, daha önce Muş Valiliği ve Malazgirt Kaymakamlığı desteği ile tam teşekkülü hastanelerde tedavi görmüş ve hastalığının çaresi olmadığı için evine geri gönderilmişti. Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz de beraberindeki Muş Garnizon Komutanı Albay Atilla Terzioğlu, Malazgirt Kaymakamı Emre Yalçın, Muş İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Muş Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Amiri Uğur İhsan Azap, Arzu’yu ziyaret ederek ailesine gıda, giyim, kırtasiye ve oyuncak desteği verdiler.

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Arzu Kaya’ya tablet hediye etti.

Arzu Kaya’nın telefonla irtibata geçtiği Muş Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Amiri Uğur İhsan Azap’tan arabalı yatak istemesi üzerine de talebi yeri getirildi. Arabalı yatağı çok beğendiğini belirten Arzu, kendisine ve kardeşlerine hediye veren Vali Gündüzöz ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Mutluğumu ifade edecek kelime bulamıyorum” dedi.

Yaşama umudunu hiçbir zaman yitirmeyen Arzu Kaya ve ailesi, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz ve beraberinde heyete teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem