Vali Gündüzöz, makamını köylere taşıdı

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, terör örgütü baskısıyla 7 yıl boyunca boş kalan Cevizlidere köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgede artık huzurun sağlandığını ve doğal güzelliklerin keşfedilmesi için şehir dışı

Genel 5.08.2019 09:49:39 0
Vali Gündüzöz, makamını köylere taşıdı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.08.2019 09:49

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, terör örgütü baskısıyla 7 yıl boyunca boş kalan Cevizlidere köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgede artık huzurun sağlandığını ve doğal güzelliklerin keşfedilmesi için şehir dışındaki vatandaşları Muş’a davet etti.

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, 9 köy ve 22 mezranın bulunduğu Üçevler bölgesinde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla kahvaltı sofrasında bir araya gelen Vali Gündüzöz, yemeğin ardından vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Sık sık köy ziyaretleri yaparak vatandaşları dinleyen Vali Gündüzöz, kamu-kurum amirleri ile yaptığı ziyarette vatandaşların sorunu konusunda ilgili kurum amirlerine çeşitli talimatlar verdi. Çocukları da ihmal etmeyen Vali Gündüzöz, onlara oyuncak, futbol topu ve çeşitli hediyeler dağıttı.

“Vatandaşlarımızı mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz”

Daha önce Üçevler bölgesine geldiğini, ama Cevizlidere köyüne gelmediğini ifade eden Vali Gündüzöz, “Üçevler köyüne gelmiştim. Kış döneminde bu bölgeye gelmiştim. Şimdi daha olumlu hava koşullarında geliyoruz. Vatandaşlarımızla daha güzel mekanda bir araya geldik. Çok şükür herkes mutlu. Vatandaşlarımızı mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz” dedi.

“Güvenlik sıkıntısı yok”

Bölgede güvenlik sıkıntısının olmadığını anlatan Vali Gündüzöz, “Güvenlik sıkıntısı yok. Artık yollar asfalt, insanlarımız sıkıntısız bir şekilde geliyorlar. Vatandaşlarımız buralara gelsin ve piknik yapsınlar. Burası doğal bir alan. Burada gayet güzel bir ortam var” diye konuştu.

“Muş, Türkiye’nin en huzurlu kentlerinden biri”

Muş’un, Türkiye’nin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu ve il dışından da vatandaşları buraya beklediklerini kaydeden Vali Gündüzöz, “Türkiye’nin en huzurlu kentlerinden biri Muş. Onun için vatandaşlar çok rahat olsunlar. İlin dışından da bekliyoruz misafirlerimizi” ifadelerini kullandı.

Köy ziyaretlerinde Vali Gündüzöz’e; AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, İl Milli Eğitim Müdürü Emin Engin ve kamu kurum amirleri eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ