Vali Baruş’tan yol kontrol noktalarına ziyaret

MALATYA VALİSİ AYDIN BARUŞ, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA ŞEHİR GİRİŞİNDEKİ UYGULAMA VE YOL KONTROL NOKTALARINI ZİYARET EDEREK BURADAKİ GÖREVLİ KOLLUK KUVVETLERİNİN BAYRAMINI KUTLADI.

Genel 1.08.2020 12:10:16 0
Vali Baruş’tan yol kontrol noktalarına ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.08.2020 12:10

Malatya Valisi Aydın Baruş, Kurban Bayramı dolayısıyla şehir girişindeki uygulama ve yol kontrol noktalarını ziyaret ederek buradaki görevli kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

İlk olarak Kale İlçe girişindeki uygulama noktasını denetleyen Vali Aydın Baruş’u Kale Kaymakam vekili Nurullah Kaya karşıladı. Burada görev yapan Jandarma Personelinin bayramını kutlayan Vali Baruş daha sonra Elazığ Yolu Çiftlik mevki yol kontrol noktasına geçti.

Burada görevli polislerin bayramını kutlayan Vali Baruş, bayram dolayısıyla yapılan denetimlere de katılarak sürücü ve yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıklarını denetlenirken, sürücülere araç kullanırken cep telefonu kullanmamaları ve hız limitine uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Araçlarda bulunan çocuklara temel trafik kurallarının yazılı olduğu ahşap kutularla çikolata ikram eden Vali Baruş, çocuklardan da anne ve babalarını trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunmalarını istedi.

Sonrasında Cumhuriyet Örnek Köy Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Baruş’u burada da Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu karşıladı. Hem bölgenin güvenliğini sağlayan hem de yol kontrolünü sağlayan jandarma personelinin bayramını kutlayan Vali Baruş, son olarak Malatya-Ankara yolu üzerindeki yol kontrol noktasını ziyaret etti.

Burada yol denetimine katılan Vali Baruş, sürücülerle sohbet ederek bayramlarını kutladı. Trafik Kurallarına hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirten Vali Baruş, çocuklara temel trafik kurallarının yazılı olduğu ahşap kutularla çikolata ikram etti.

Vali Aydın Baruş’a ziyaretlerde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necmi İnce eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi, ÜNİLİG Türkiye şampiyonluğunu kutladı


Van Spor

Elazığ dartta Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Hakkari’de ‘satranç il birinciliği’ yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ