Vali Arslantaş: "Kimi zaman sevinçle kimi zaman hüzünle kimi zaman iyi kimi zaman kötü ve kimi zaman da başarıyla geçen bir yılı daha geride bıraktık"

Erzincan Valisi Ali Arslantaş

Genel 30.12.2019 11:02:56 0
Vali Arslantaş: "Kimi zaman sevinçle kimi zaman hüzünle kimi zaman iyi kimi zaman kötü ve kimi zaman da başarıyla geçen bir yılı daha geride bıraktık"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.12.2019 11:02

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Ali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Kimi zaman sevinçle kimi zaman hüzünle kimi zaman iyi kimi zaman kötü ve kimi zaman da başarıyla geçen bir yılı daha geride bıraktık. Öncelikle güzel umutlarla karşılamakta olduğumuz 2020 yılının güzel şehrimize cennet vatanımıza ve tüm dünyaya iyilikler ve güzellikler getirmesini en içten duygularımla temenni ediyorum. İlimizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımız ile koordinasyon içinde eğitimden sağlığa, sanayiden turizme, tarım ve hayvancılıktan altyapıya, ulaşıma kadar pek çok alanda önemli çalışmaların yapıldığı bir yılı geride bıraktık.

Bizler, hizmet sunmakla mükellef olduğumuz vatandaşlarımızın memnuniyetini esas alan bir anlayışla halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla hareket ederek 2020 yılında da şehrimizdeki tüm paydaşlarımızla birlikte uyum, işbirliği ve koordinasyon içinde daha güzel bir Erzincan için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın daha güzel bir yaşam sürmelerini temin edecek, huzur ve refahına katkı sağlayacak yatırım ve hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm Erzincanlı hemşerilerime, aziz milletimize ve bütün insanlara sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Vatanımızın ve milletimizin güvenliği için gerek yurtiçinde ve gerekse de yurtdışında görev yapan askerimize, polisimize ve tüm görevlilerimize Yüce Allah’tan muvaffakiyetler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ