VakıfBank, gençleri ikinci kez geleceği kodlamaya çağırıyor

- Bankanın düzenlediği 'Hack to the Future' etkinliği, 20-21 Mart 2021'de online olarak yapılacak - VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih: - 'Değişim dönüşüm yaklaşımını benimseyerek müşteri talep ve ihtiyaçlarına yenilik?

Genel 2.03.2021 11:02:31 0
VakıfBank, gençleri ikinci kez geleceği kodlamaya çağırıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.03.2021 11:02

İSTANBUL (AA) - Kamu bankaları arasında ilk kez VakıfBank’ın düzenlemeye başladığı "Hack to the Future" etkinliği, 20-21 Mart 2021'de online olarak gerçekleştirilecek.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, yenilikçi ürünleriyle geleceğin bankacılık anlayışını şekillendiren VakıfBank, ikincisini gerçekleştireceği "Hack to the Future" yarışmasında genç yazılımcıları, tasarımcıları buluşturmaya hazırlanıyor.

Bu yılki konsepti "Dijital Finansın Geleceğine Yön Ver" olan etkinlik, 20-21 Mart 2021'de online olarak düzenlenecek. Etkinliğin son başvuru tarihi ise 11 Mart 2021 oldu.

Ekipler, yenilikçi fikirlerini geliştirerek, finansal yaşamda gördükleri bir soruna yenilikçi bir çözüm getirecekler ya da mevcut uygulamaları kökünden değiştiren farklı bakış açısı ortaya koyacaklar. Yarışmada sunulacak fikirlerin ilk kez VakıfBank hackathon organizasyonunda kodlanmış, üretilmiş olması gerekiyor.


- "Bazı fikirleri bankamızda uygulamada görme şansımız olacak"


Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri hackathonu salgın tedbirlerine uyarak online yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Gençleri, farklı bakış açıları ve yenilikçi fikirleriyle geleceğe yön vermeye çağırıyoruz. ‘Dijital çağ’ olarak adlandırdığımız bu süreçte yapay zekâ, robotlar, sensörler, bilişim teknolojilerindeki gelişmeler ve tüm bunların bulut teknolojileriyle birleşmesi sonucunda oluşan dijital platformlar, tüm sektörleri değişime zorluyor. Değişim dönüşüm yaklaşımını benimseyerek müşteri talep ve ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler geliştirmek için çalışan bir banka olarak, bu uğurda gençleri olmazsa olmaz gücümüz olarak görüyoruz.

Bu nedenle gençlerle iletişimimizi sıkı tutuyoruz. İnanıyorum ki bu hackathon da hem gençlere hem sektöre yararlı olacak fikirler göreceğiz. Gençler değişimi ve geleceği kodlayacak, bizler gurur duyarak izleyeceğiz. Yine çok beğeneceğimiz, orijinal fikirler yarışacak. Jüri, yine çok zorlanacak. Bazı fikirleri bankamızda uygulamada görme şansımız olacak.”


- Ödüller sahiplerini bekliyor


Projeleri, bilgi ve bilişim teknolojileri, ödeme sistemleri, dijital çözümler, finans ile stratejik pazarlama, girişimcilik, yatırımcılık gibi alanlarda uzman jüri üyeleri değerlendirecek. Dereceye giren takımlara toplamda 60 bin TL ödül verilecek.

Detaylar ve katılım koşulları "www.hacktothefuture.com.tr" adresinden öğrenilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ